Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba exultă după campania de transferuri: "Cea mai puternică echipă a lui United"

Romeo Ene

Publicat 30/08/2021 la 18:20 GMT+3

Paul Pogba s-a declarat încântat de achiziţiile făcute de Manchester United în această vară şi este optimist cu privire la şansele englezilor de a avea un sezon extraordinar sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer.

Bruno Fernandes of Manchester United celebrates after scoring a goal with Paul Pogba during the Premier League match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford on August 14, 2021 in Manchester, England

Credit imagine: Getty Images

Mijlocaşul francez a insistat asupra faptului că actuala echipă a lui Manchester United este "cea mai puternică" pentru care a evoluat şi s-a declarat "fericit" pe Old Trafford. De asemenea, Pogba a discutat şi despre obiectivele sale pentru noul sezon, abia început.
Speculaţiile legate de o posibilă plecare a francezului de pe Old Trafford au fost în număr mare în această vară, ţinând cont că înţelegerea dintre United şi jucător va expira peste mai puţin de un an.
Cu toate acestea, Pogba a arătat că poate rămâne pe deplin concentrat la United, debutând în forţă în noul sezon, cu 5 pase decisive în primele 3 meciuri. Acesta îşi propune să câştige trofee sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer.

Paul Pogba: "Putem deveni campioni"

"Diavolii roşii" s-au întărit foarte mult în această perioadă de transferuri prin transferurile lui Raphael Varane şi Jadon Sancho, dar mai ales prin revenirea lui Cristiano Ronaldo, care va semna cu englezii înainte de finalizarea perioadei de transferuri, pe 31 august.
Paul Pogba este entuziasmat de potenţialul echipei, iar mijlocaşul francez a făcut câteva declaraţii după victoria echipei sale de pe terenul lui Wolves, scor 1-0: "Manchester United a avut întotdeauna o echipă puternică, dar aceasta este cu siguiranţă cea mai puternică echipă a lui United pentru care am evoluat. Este evident că ADN-ul acestui club este să câştige trofee".
"Avem o echipă puternică, putem deveni campioni, ştim cât de greu va fi, dar vom face tot posibilul să ridicăm trofeul la finalul acestui sezon", a spus mijlocaşul francez pentru TV2.
Pogba a refuzat să discute despre viitorul său pe termen lung în momentul în care a fost întrebat de jurnaliştii englezi, dar a recunoscut faptul că se simte foarte bine la Manchester United, în contextul în care englezii şi-ar dori să-i ofere prelungirea contractului scadent vara viitoare.
"Ca să fiu sincer, sunt foarte fericit, mă bucur de moment. Premier League a revenit, joc fotbal din nou după o vacanţă frumoasă, deci totul este foarte, foarte bine. Există o diferenţă uriaşă faţă de sezonul trecut. A fost un sezon afectat de pandemie, astfel nu a existat nicio pregătire sezonieră, aşa că a durat foarte mult să ajung la o formă fizică bună".
"În acest sezon m-am antrenat normal, am avut un început bun şi am fost apt de joc. Mă simt mult mai bine din punct de vedere fizic, iar asta face diferenţa", a mai precizat francezul.

Pogba, încântat de Solskjaer: "Are capacitatea de a face asta"

Pogba a continuat prin a-l ăuda pe Solskjaer pentru munca pe care a depus-o pe Old Trafford, din momentul în care l-a înlocuit pe Jose Mourinho în calitate de antrenor principal al lui United în decembrie 2018, subliniind abilitățile sale de gestionare a omului și cunoștințele intime ale clubului.
Întrebat dacă Solskjaer poate pune capăt secetei de cinci ani fără trofee a "diavolilor roșii", el a răspuns: "Da sigur. El este managerul acestui club din acest motiv. Știe jucătorii și are capacitatea de a o face. Sunt sigur că este în măsură să facă asta", s-a arătat încrezător Pogba.
"Îl cunosc pe Ole de multă vreme și am avut întotdeauna o relație bună, iar el este la fel și cu toți ceilalți jucători. A fost aici ca jucător, așa că ştie foarte bine clubul", şi-a încheiat Pogba discursul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo