Chelsea tocmai l-a transferat pe Romelu Lukaku pentru suma de 115 milioane de euro și acum au acceptat să se despartă de Tammy Abraham. Englezii s-au înțeles cu AS Roma pentru suma de 40 de milioane de euro plus alte bonusuri, pentru un transfer permanent.
Chelsea mai vrea ca în contract să existe și o clauză de răscumpărare a lui Abraham.

Tammy Abraham, foarte aproape de un transfer în Serie A la AS Roma

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
În acest moment, decizia stă în mâinile atacantului englez, pentru că se așteaptă acordul lui. Abraham nu a acceptat încă, dar Roma forțează transferul. Inclusiv Jose Mourinho l-a chemat pe fotbalist în capitala Italiei. Anunțul a fost făcut de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.
Clubul Arsenal este de asemenea interesat pentru transferul atacantului.
Atacantul englez în vârstă de 23 de ani a jucat tot mai puțin la Chelsea, după ce Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Frank Lampard. Iar în acest sezon șansele de a prinde echipa sunt și mai mici, având în vedere transferul belgianului Romelu Lukaku.
În ciuda timpului său limitat de joc în a doua jumătate a sezonului trecut, Abraham a încheiat anul competițional ca golgheter la Chelsea, cu 12 goluri și 32 de apariții.
După accederea în fazele eliminatorii din Champions League, Abraham nu a mai bifat nici o apariție și nu a contribuit la cucerirea trofeului.
Chelsea va începe noul sezon din Premier League pe Stamford Bridge, unde vor evolua împotriva celor de la Crystal Palace. Meciul va fi în direct pe Eurosport, de la 17:00.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59