Articol scris de Moraru Viviana
Victor Lindelof, fundașul central al "diavolilor roșii", a fost supus mai multor teste, în urma cărora s-a decis purtarea unui monitor de ritm cardiac. Clubul transmite, totodată, că problema fotbalistului suedez nu are nicio legătură cu focarul de Covid-19 izbucnit în cadrul echipei, în urma căruia s-a amânat partida din această seară cu Brentford.
Fundașul lui United a fost tratat pe marginea terenului în meciul cu Norwich de către membrii staff-ului echipei, însă a fost înlocuit în minutul 74 al partidei, deoarece semnala dureri în zona pieptului.
Premier League
Jose Mourinho s-a decis! Lindelof este primul jucător din Premier League pe care-l vrea în ianuarie
23/10/2021 LA 06:19

Sperietură la Manchester United! Lindelof, probleme respiratorii în Norwich – Manchester United

Soția lui Lindelof, Maja Nilsson, a dezvăluit că internaționalul suedez se află în continuare sub supraveghere medicală, dar starea lui generală este una bună. Cu United închizându-și baza de antrenamente din cauza amenințării Covid-19, Lindelof s-a văzut nevoit să poarte acasă monitorul ce-i înregistrează ritmul cardiac, fiind supus în continuare mai multor teste care să determine cauza disconfortului său din meciul de sâmbătă.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
"Victor se află în prezent într-o serie de investigații de precauție", a precizat clubul într-un comunicat. "Cu toate acestea, s-a recuperat bine după episodul pe care l-a trăit în meciul cu Norwich".
Pandemia de Covid-19 lovește din plin Premier League în această perioadă. După ce meciul dintre Brighton și Tottenham a fost amânat din cauza problemelor mari din cadrul lotului londonezilor, ofiicalii fotbalului englez au decis ca aceeași soartă să o aibă și partida din Brentford și Manchester United.
Clubul de pe Old Trafforfd a anunțat încă de ieri că va închide baza de antrenament de la Carrington pentru 24 de ore, iar aseară a solicitat ca meciul cu Brentford să fie amânat, primind răspuns pozitiv din partea celor care conduc destinele celui mai puternic campionat de fotbal al lumii.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Premier League
Lindelof vrea să câștige trofee cu United: "Nici n-am citit contractul, l-am semnat direct"
10/01/2020 LA 11:49
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Suedezii sunt siguri: "E simplu! Batem la București și mergem la Euro"
16/10/2019 LA 10:28