Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victor Lindelof, probleme respiratorii în Norwich – Manchester United! Dezvăluiri în presa din Anglia

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/12/2021 la 16:52 GMT+2

Victor Lindelof a fost nevoit să părăsească terenul, în victoria lui Manchester United cu Norwich cu scorul de 1-0, din cauza unor probleme respiratorii. Fundașul a părăsit terenul în minutul 74 al meciului de pe Carrow Road.

lindelof contract united

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Moraru Viviana
Victor Lindelof, fundașul central al "diavolilor roșii", a fost supus mai multor teste, în urma cărora s-a decis purtarea unui monitor de ritm cardiac. Clubul transmite, totodată, că problema fotbalistului suedez nu are nicio legătură cu focarul de Covid-19 izbucnit în cadrul echipei, în urma căruia s-a amânat partida din această seară cu Brentford.
Fundașul lui United a fost tratat pe marginea terenului în meciul cu Norwich de către membrii staff-ului echipei, însă a fost înlocuit în minutul 74 al partidei, deoarece semnala dureri în zona pieptului.

Sperietură la Manchester United! Lindelof, probleme respiratorii în Norwich – Manchester United

Soția lui Lindelof, Maja Nilsson, a dezvăluit că internaționalul suedez se află în continuare sub supraveghere medicală, dar starea lui generală este una bună. Cu United închizându-și baza de antrenamente din cauza amenințării Covid-19, Lindelof s-a văzut nevoit să poarte acasă monitorul ce-i înregistrează ritmul cardiac, fiind supus în continuare mai multor teste care să determine cauza disconfortului său din meciul de sâmbătă.
Premier League Today
"Victor se află în prezent într-o serie de investigații de precauție", a precizat clubul într-un comunicat. "Cu toate acestea, s-a recuperat bine după episodul pe care l-a trăit în meciul cu Norwich".
Pandemia de Covid-19 lovește din plin Premier League în această perioadă. După ce meciul dintre Brighton și Tottenham a fost amânat din cauza problemelor mari din cadrul lotului londonezilor, ofiicalii fotbalului englez au decis ca aceeași soartă să o aibă și partida din Brentford și Manchester United.
Clubul de pe Old Trafforfd a anunțat încă de ieri că va închide baza de antrenament de la Carrington pentru 24 de ore, iar aseară a solicitat ca meciul cu Brentford să fie amânat, primind răspuns pozitiv din partea celor care conduc destinele celui mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo