Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie mare pentru Liverpool, într-un meci în care Salah a scris istorie

Andrei Nicolae

Publicat 12/09/2021 la 20:29 GMT+3

MoSalah a deschis scorul în Leeds United – Liverpool (0-3) și a atins 100 de goluri la gruparea de pe Anfield. A devenit al 5-lea cel mai rapid jucător care a atins această performanță.

Mo Salah has joined the Premier League's 100 club

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a obținut trei puncte importante în etapa a 4-a în Premier League, după victoria cu 3-0 la Leeds United. Pe Elland Road s-au obținut greu puncte în finalul sezonului trecut. Chelsea, Liverpool, Tottenham și Manchester United nu au reușit să câștige.
De această dată, băieții lui Jurgen Klopp au avut o evoluție solidă și au înregistrat al 14-lea meci la rând fără înfrângere în Premier League. Cu acest rezultat, Livepool s-a alăturat echipelor Manchester United și Chelsea în fruntea ierarhiei, toate trei având câte 10 puncte și plus 8 la golaveraj. Manchester United este lider pentru că a înscris cu 2 goluri în plus față de Chelsea și Liverpool.

Mo Salah a înscris 100 de goluri în 161 de jocuri

Mo Salah a deschis scorul în minutul 20, după o pasă decisivă venită de la Trent Alexander-Arnold. Reușita egipteanului a însemnat și un moment istoric. El a marcat golul cu numărul 100 în campionatul Angliei și a devenit al cincilea cel mai rapid jucător care reușește acest lucru, după Alan Shearer (124 meciuri), Harry Kane (141), Sergio Aguero (147) și Thierry Henry (160). Pentru Mo Salah a jucat partida cu numărul 161 în Premier League.
Liverpool și-a majorat avantajul în minutul 50, după un gol al lui Fabinho, în timp ce Sadio Mane a închis tabela în prelungiri. Partida a fost marcată de accidentarea gravă a lui Harvey Elliott. Arbitrul a prelungit jocul cu 8 minute.
picture

Accidentare horror pentru Liverpool. Salah s-a speriat și i-a făcut semne disperate medicului

Din etapa a 4-a a mai rămas de jucat meciul Everton – Burnley, programată luni, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1. Trupa lui Rafa Benitez are șansa de a ajunge la rândul ei la cota 10 puncte, în cazul unui succes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo