Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

3 cuvinte! Ce i-a spus Salah lui Van Dijk la câteva secunde după ce Klopp și-a anunțat plecarea de la Liverpool

Cristian Mihală

Publicat 11/03/2024 la 14:48 GMT+2

Starul egiptean Mohamed Salah a afirmat că plecarea antrenorului Juergen Klopp de la FC Liverpool, la finalul acestui sezon, nu va influenţa viitorul său la clubul englez de fotbal, de care este legat prin contract până în iunie 2025. Totodată, atacantul de bandă a dezvăluit cum a primit vestea plecării marelui antrenor.

Mo Salah, Virgil van Dijk celebrate

Credit imagine: Getty Images

Al Ittihad a făcut o ofertă de 175 de milioane de euro pentru Salah, refuzată în vară de Liverpool, dar în presă există informații că arabii vor reveni cu o nouă ofertă, de 235 de milioane de euro, pentru fotbalistul de 31 de ani. Au existat informații că Mo ar fi tentat să spună "da", mai ales că Jurgen Klopp va pleca, însă egipteanul a ținut să explice că viitorul lui nu are nicio legătură cu hotărârea luată de managerul german.
"Într-o zi voi părăsi şi eu clubul, însă plecarea lui Juergen Klopp nu mă va influenţa. Este ceva ce face parte din viaţă, totul se schimbă. Sunt jucători foarte importanţi care au părăsit deja clubul. Managerul este la rândul său foarte important pentru club şi va pleca", a declarat Salah, chestionat de fostul internaţional englez Jamie Carragher într-un interviu acordat postului de televiziune Sky Sports.
În vârstă de 31 de ani, Mohamed Salah joacă la Liverpool din 2017 şi a marcat până în prezent 205 goluri în 335 de meciuri disputate pentru "cormorani" în toate competiţiile. În vara trecută şi în această iarnă, cluburile din Arabia Saudită au încercat fără succes să-l recruteze pe atacantul egiptean.
Salah a dezvăluit, în interviul pentru Sky Sports, şi modul în care a aflat că Juergen Klopp va pleca. "Am avut o întâlnire la ora 10:30, ceea ce este ciudat, am ajuns şi l-am văzut pe agentul său, aşa că am crezut că (antrenorul) şi-a reînnoit contractul. Şi atunci Virgil (van Dijk) mi-a spus că pleacă. Am fost surprins şi l-am întreba pe Virilt: "Dar de ce?'", a povestit el.
Juergen Klopp (56 ani) a anunţat în luna ianuarie că se va despărţi de FC Liverpool la finalul actualei ediţii din Premier League, din cauza epuizării, după nouă sezoane petrecute la gruparea de pe Anfield, alături de care a câştigat un titlu în Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) şi Cupa Ligii engleze (2022).

Klopp: "Suntem pregătiți să ne batem până la final pentru titlu"

În urma remizei de ieri, cu City, Liverpool a coborât pe locul secund în clasament, cu 64 de puncte, fiind devansată la golaveraj de Arsenal Londra, care s-a impus la limită pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei Brentford, într-o partidă disputată sâmbătă.
"Nu a fost un meci decisiv pentru titlu. După acest meci, nimeni nu deschide sticlele de şampanie pentru că este un drum lung de parcurs pentru noi toţi. Dar dacă poţi juca aşa contra lui Manchester City, este un mesaj de transmis", a dezvăluit Klopp.
Am surmontat deja multe lucruri în acest sezon, dar astăzi (duminică, n. red.) am demonstrat că suntem pregătiţi să ne batem până la capătul cursei. Este ceea ce-mi place cel mai mult | Jurgen Klopp
Liverpool se pregăteşte de derbyul cu Manchester United, de pe Old Trafford, din sferturile FA Cup (duminică, ora 17:30), dar principalul obiectiv al formaţiei de pe Anfield rămâne campionatul, toţi dorind să îi ofere cadou de despărţire lui Klopp un al doilea titlu.
Programul lui Liverpool până la finalul sezonului
  • Everton - deplasare (partida se va juca la o dată ulterioară)
  • Brighton - acasă
  • Sheffield United - acasă
  • Manchester United - deplasare
  • Crystal Palace - acasă
  • Fulham - deplasare
  • West Ham - deplasare
  • Tottenham - acasă
  • Aston Villa - deplasare
  • Wolves - acasă
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo