Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aguero, avertisment pentru Haaland, înaintea debutului în Premier League: "Credea că e singur... apoi a venit Van Dijk"

Alex Masgras

Actualizat 02/08/2022 la 17:49 GMT+3

Sergio Aguero, fostul atacant de la Manchester City, a avut un mesaj pentru Erling Haaland, noul vârf al "cetățenilor". Argentinianul crede că Haaland s-a obișnuit cu jocul din Bundesliga, iar acest lucru s-a văzut în Supercupa Angliei, când norvegianul l-a avut ca adversar direct pe Virgil Van Dijk.

Debüttreffer im City-Trikot: Erling Haaland

Credit imagine: SID

Sergio Aguero crede că Erling Haaland va avea nevoie de o perioadă de timp pentru a se adapta fotbalului englez. Fostul atacant de la Manchester City a vorbit despre prestația lui Haaland în Supercupa Angliei, pierdută de City în fața lui Liverpool, scor 1-3.
Aguero este de părere că Erling Haaland s-a obișnuit cu jocul din Bundesliga, din perioada în care evolua la Borussia Dortmund, iar acum va avea nevoie de o perioadă de timp pentru a se adapta cerințelor din Premier League. Potrivit lui Aguero, acest lucru s-a observat cel mai mult în timpul duelurilor pe care le-a avut atacantul norvegian cu Virgil Van Dijk, fundașul lui Liverpool:
"S-a obișnuit prea mult cu Germania. Haaland credea că e singur... apoi a venit Van Dijk și i-a spus «bine ai venit în Premier League»", a spus Aguero pe canalul său de Twitch.
Erling Haaland a marcat 62 de goluri în cele 67 de partide pe care le-a disputat în tricoul Borussiei Dortmund în Bundesliga, iar norvegianul este favorit sezonul acesta să câștige titlul de golgheter în Premier League.
Citește și:

Sergio Aguero nu înțelege plecarea lui Sterling de la Manchester City

Sergio Aguero a vorbit și despre transferul lui Raheem Sterling la Chelsea. Argentinianul a jucat alături de Sterling timp de șase sezoane pe Etihad Stadium, iar 19 dintre golurile sale au fost marcate din pasele internaționalului englez.
Aguero nu înțeles de ce City l-a lăsat pe Sterling să plece la o rivală din Premier League și a recunoscut că fosta sa echipă obișnuiește să ia și decizii ciudate:
"Nu înțeleg transferul lui Sterling. Sunt momente când ei (n.r. City) iau decizii ciudate", a mai spus Aguero.
Raheem Sterling s-a transferat în această vară la Chelsea, clubul londonez plătind pentru aducerea sa suma de 56 de milioane de euro.
După înfrângerea din Supercupa Angliei cu Liverpool, Manchester City se pregătește de startul unui nou sezon din Premier League. Campioana va avea parte de o primă etapă dificilă, echipa lui Pep Guardiola urmând să se deplaseze la Londra, pentru partida contra celor de la West Ham United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo