Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, aproape de a-i prelungi înțelegerea unui jucător important! Negocierile au început vara trecută

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/05/2023 la 13:31 GMT+3

Clubul englez de fotbal Arsenal Londra speră să anunțe prelungirea contractului atacantului Bukayo Saka până la finalul acestui sezon competițional.

Bukayo Saka and Gabriel of Arsenal during the Premier League match between Leicester City and Arsenal FC at The King Power Stadium on February 25, 2023 in Leicester, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Atacantul englez se află în negocieri cu clubul încă de anul trecut, dar încă nu a semnat un nou contract, care ar putea fi parafat până la pauza de vară.
Saka, 21 ani, a jucat un rol esențial în tentativa ''tunarilor'' de a cuceri titlul în acest sezon în Premier League, marcând 13 goluri și furnizând 11 pase decisive.
Arsenal rămâne în cursă pentru titlu, fiind la un punct de liderul Manchester City când mai sunt de jucat trei etape (echipa lui Pep Guardiola are un meci mai puțin).
Saka a lipsit doar o oră de joc în acest sezon în care a marcat trei goluri pentru naționala Angliei la Cupa Mondială din Qatar, unde selecționata Albionului a atins sferturile de finală.
Discuțiile dintre Saka și Arsenal au început încă din vara trecută, Saka afirmând în august că ''împărtășește credința'' antrenorului Mikel Arteta că își va prelungi șederea pe Emirates Stadium.
Conform agenției PA, s-ar fi ajuns la o înțelegere între cele două părți pentru un nou contract al lui Saka, un produs al academiei clubului londonez, a cărui înțelegere curentă a fost semnată în vara anului 2020 și va expira în 2024.
Dacă Saka este aproape de a-și prelungi contractul cu Arsenal, mijlocașul Granit Xhaka ar putea pleca în vară. Arsenal s-ar putea se despărți de căpitanul naționalei Elveției, în cazul unei oferte acceptabile. Xhaka, viitorul adversar al României în preliminariile EURO 2024, are contract cu ''tunarii'' până în 2024.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo