Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, victorie la limită pe terenul lui Leicester! Toate rezultatele zilei din Premier League

Alex Masgras

Publicat 25/02/2023 la 18:59 GMT+2

Arsenal a câștigat deplasarea de la Leicester și ajunge la 57 de puncte în fruntea clasamentului din Premier League. Unicul gol al partidei de pe King Power Stadium a fost marcat de Gabriel Martinelli în debutul reprizei secunde.

Gabriel Martinelli scores for Arsenal during the Premier League match between Leicester City and Arsenal at The King Power Stadium on February 25, 2023 in Leicester, England

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a câștigat la limită partida de pe King Power Stadium cu Leicester, scor 1-0. Echipa lui Mikel Arteta a refăcut avansul de cinci puncte în fața celor de la Manchester City cel puțin pentru câteva ore, deoarece echipa lui Pep Guardiola va juca de la ora 19:30 pe terenul celor de la Bournemouth. Chiar și în aceste condiții, Arsenal va avea la finalul săptămânii un meci mai puțin disputat față de campioana en-titre.
Unicul gol al partidei a venit la câteva secunde după reluarea jocului în repriza secundă. Gabriel Martinelli a înscris pentru "tunari", dar nu s-a putut bucura imediat pentru reușită. Brazilianul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce Wilfried Ndidi l-a călcat din greșeală pe piciorul drept în momentul finalizării. Din fericire pentru echipa lui Mikel Arteta, Martinelli a putut continua partida.
Arsenal a mai trimis mingea în poartă și în prima repriză. În minutul 26, Leandro Trossard a înscris cu un șut superb de la marginea careului, dar reușita a fost anulată de VAR pentru un fault la portarul Ward înainte ca balonul să ajungă la belgian.
În cele din urmă, Arsenal s-a impus și a obținut cele trei puncte, iar echipa lui Mikel Arteta a legat două victorii în Premier League pentru prima oară de la jumătatea lunii ianuarie.
Everton, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon, a pierdut partida de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-2, și a revenit pe loc retrogradabil.
Dacă Everton a revenit pe retrogradabil, West Ham și Leeds United au scăpat pentru moment din zona roșie. West Ham s-a distrat pe London Stadium cu Nottingham Forest, scor 4-0, în timp ce Leeds United a câștigat la limită partida cu Southampton de pe teren propriu, scor 1-0.
Citește și:

Rezultatele zilei din Premier League

  • Everton – Aston Villa 0-2
  • Leeds – Southampton 1-0
  • Leicester – Arsenal 0-1
  • West Ham – Nottingham 4-0
  • Bournemouth – Manchester City (ora 19:30)
  • Crystal Palace – Liverpool (21:45)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo