Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cotele echipelor cu care poate semna Cristiano Ronaldo după despărțirea de United! Sporting, favorita caselor de pariuri

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/11/2022 la 11:49 GMT+2

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United, cluul făcând anunțul oficial cu doar două zile înainte de debutul lusitanului la Campionatul Mondial. Zvonuri privind viitoarea sa destinație au apărut în toată presa internațională, iar casele de pariuri au generat deja cotele pentru echipele cu care poate semna.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo nu mai este jucătorul lui Manchester United, în mod oficial, atât clubul, cât și jucătorul anunțând acest lucru. Odată cu plecarea sa de pe Old Trafford au început să apară zvonuri privind viitoarea destinație. Mai multe nume au apărut pe lista cu echipele cu care ar putea semna portughezul, însă o decizie probabil că va fi luată abia după Campionatul Mondial din Qatar.
Sporting este mare favorită să-l repatrieze pe lusitan în viziune caselor de pariuri. Clubul portughez este locul unde Ronaldo a început fotbalul profesionist, fiind foarte probabil ca jucătorul să se întoarcă aici pe final de carieră. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în grupa de Champions League din care a făcut parte are o cotă de 1,75 pentru a-l aduce pe atacant.
Chelsea este a doua favorită, în timp ce cluburile din MLS sunt pe locul 3 în acest top. Inter Miami, LA Galxy și Los Angeles FC și-au manifestat interesul pnetru fostul star de la Real Madrid. Newcastle este abia a cincea favorită, după Bayern Munchen, cu o cotă de 8, în timp ce, pentru a deveni colegi, Ronaldo și Messi au o cotă de 10 la pariuri.
Iată cotele echipelor favorite să-l aducă pe Cristiano Ronaldo:
  • Sporting – 1,75
  • Chelsea – 2,50
  • Un club din MLS – 5
  • Bayern – 7
  • Newcastle - 8
  • PSG – 10
  • Real Madrid – 10
  • Napoli – 14
  • AS Roma – 14
  • Arsenal – 16
Citește și:

Cristiano Ronaldo așteaptă debutul la Cupa Mondială, alături de Portugalia

Portugalia lui Cristiano Ronaldo debutează la Campionatul Mondial din Qatar joi, de la ora 18, împotriva Ghanei. Uruguay și Coreea de Sud sunt celelalte două naționale care stau în calea lusitanilor în drumul spre optimi, fază în care lusitanii nu concep să nu ajungă.
"Energii bune, sentimente pozitive, același angajament și aceeași concentrare pe care o punem în fiecare provocare. Concentrare! Determinare! Credință! Oriunde ne-am afla, Portugalia, întotdeauna!", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo înainte de debutul echipei sale naționale în Qatar.
Până în acest moment, marile favorite s-au impus la Campionatul Mondial din Qatar, cu o singură excepție. Argentina lui Messi a pierdut în fața Arabiei Saudite, într-una dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri ale sale la turneul final. Mulți suporteri ai fotbalului visează la o finală între Portugalia și Argentina, dar ca acest lucru să se întâmple, trebuie ca ambele formații să-și câștige grupele în primul rând.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo