Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a jucat doar 10 minute în victoria cu Liverpool. Reacția de la final a portughezului

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/08/2022 la 11:25 GMT+3

Manchester United a reușit să o învingă pe Liverpool, vicecampioana Angliei, cu 2-1. În meciul jucat pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a intrat în teren în minutul 86 și nu a contribuit la niciun gol.

Cristiano Ronaldo (l.) and Erik ten Hag - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Manchester United a reușit imposibilul, obținând 3 puncte extrem de importante în partida cu Liverpool. Pentru "diavolii roșii", victoria din a treia etapă a Premier League reprezintă primele puncte din acest sezon.
Cristiano Ronaldo a fost rezervă, fiind folosit de Erik ten Hag abia în minutul 86. Totuși, chiar dacă nu a fost titular, portughezul s-a arătat mulțumit de rezultatul final pe rețelele de socializare.
Starul lui United a postat o fotografie din timpul meciului și un mesaj scurt pe contul său de Instagram: "Bravo, Manchester United! Mulțumim pentru susținere, Old Trafford!", a scris Ronaldo.
Înainte de startul partidei, Cristiano a fost în centrul atenției pentru un moment oarecum ciudat. În timpul unei emisiuni Sky Sports, care era filmată la marginea terenului când jucătorii se încălzeau, atacantul portughez a mers să îi salute pe Gary Neville și Roy Keane, legende ale lui Manchester United. Totuși, starul lusitan l-a ignorat pe Jamie Carragher, fostul jucător al lui Liverpool.
"O seară rea de la început la sfârșit! Am fost ignorat de bunul meu prieten Ronaldo. Manchester United a luptat și a artătat calitate, Liverpool a fost dezorganizată", a declarat Carragher, după meci.
Cel mai probabil, Cristiano l-a ignorat pe Carragher din cauza faptului că englezul îl critică constant pe lusitan, de ceva timp încoace.
Citește și:

Cristiano Ronaldo caută în continuare să plece de la United

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, vrea să plece de la Manchester United. Indiferent de rezultatele echipei, lusitanul își va căuta o noua formație, până când campania de transferuri se va termina.
Ronaldo a fost refuzat de marile echipe ale Europei, iar acum lusitanul este în căutarea unei noi variante de transfer, dorința lui fiind să joace în Champions League.
În cazul în care nu va reuși să plece de la United în această vară, cel mai probabil lusitanul va forța o mutare în iarnă, după Cupa Mondială din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo