Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, subiect de contră între două legende de la Manchester United! De cine e susținut starul

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/10/2022 la 14:13 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost subiectul unei dezbateri mai aprinse între două legende ale lui Manchester United. Gary Neville și Roy Keane au păreri împărțite în ceea ce privește scandalul în care starul portughez este actor principal.

Cristiano Ronaldo of Manchester United reacts

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo a fost subiectul de discuție al săptămânii în Premier League și nu numai. Starul de la Manchester United a refuzat să mai intre pe teren în finalul partidei cu Tottenham și a plecat direct la vestiare, stârnind furia lui Erik ten Hag, care l-a scos din lot pentru derby-ul cu Chelsea de sâmbătă.
Roy Keane a sărit în apărarea celui mai bine plătit jucător din campionatul Angliei, motivând că reacția din finalul meciului cu echipa antrenată de Antonio Conte a venit pe urma frustrării faptului că nu este utilizat mai des de către antrenor. După acel moment, Ronaldo a fost trimis să se antreneze cu echipa U21 a "diavolilor" și nu a fost inclus pe listă pentru partida cu Chelsea, terminată la egalitate.
"Ten Hag e dezamăgit, dar Ronaldo nu a vrut să intre pentru că s-a săturat. Și-a pierdut capul în acel moment și a fost pedepsit. Dar el s-a pregătit bine în ultimele săptămâni. Este și el om, are defecte și este frustrat că nu își primește șansa. I-a ajuns.
Cred că antrenorul a fost întrebat la conferința de presă dacă Ronaldo a refuzat să intre. Dar întrebarea corectă era: "când aveați de gând să-l introduceți pe teren?" Pe final de meci? Două sau trei minute? Dar chiar și așa, a fost pedepsit. M-aș fi îngrijorat doar dacă vedeam că Ronaldo stătea doar pe bancă și râdea, dar el nu face asta, e foarte concentrat. Cred că îi pasă foarte mult și nu este unul dintre cei care păcălesc fotbalul. Bineînțeles că nu mai e jucătorul de acum 10 ani, dar este golgheterul echipei din sezonul trecut. A ajuns la un Manchester United slab și e cel mai bun marcator al lor", a spus Roy Keane la Sky Sports.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a fost criticat de Gary Neville, care crede că ten Hag a procedat corect

Gary Neville nu este de aceeași părere cu Roy Keane și crede că tehnicianul a procedat corect, pedepsindu-l pe Cristiano. Fostul fundaș de la United a spus că portughezul trebuie să accepte că nu mai poate oferi la fel de multe ca în trecut și să conștientizeze că a greșit.
"Pentru mine, Erik ten Hag nu avea altă opțiune. Cristiano a părăsit terenul de două ori, nu poți face asta. Pe Instagram a spus că își respectă colegii, dar nu arată asta. În vară a cerut să fie lăsat să se transfere. Este un final urât și ten Hag încearcă să țină situația sub control.
Mai mulți jucători au fost nevoiți să stea pe bancă și să îl privească, așa că acum e rândul lui să facă asta. Trebuie să accepte faptul că joacă mai puțin și să aprecieze când intră pe teren pentru United. Dacă nu, poate pleca la un club mai mic și să joace săptămână de săptămână. E în regulă. Ar trebui să-și dea seama cât mai repede și să accepte situația dacă vrea să fie în formă pentru Cupa Mondială. Dar decât să pleci când te taie capul, mai bine ne lași", a fost replica lui Neville.
Cristiano Ronaldo ar putea pleca în iarnă de la Manchester United, iar presa din Franța scrie că PSG este gata să-l aducă alături de Messi, Neymar și Mbappe. Ar fi o lovitură puternică de imagine pentru clubul din capitala Hexagonului, care a avut încasări uriașe și de pe urma sosirii lui Messi, în vara anului trecut. În acest fel, Ronaldo ar putea să-și îmbunătățească recordurile în Champions League și să lupte pentru câștigarea unui nou trofeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo