Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo nu a mai suportat. A plecat la vestiare, înainte de finalul meciului cu Spurs. Reacția lui Ten Hag

Cristian Mihală

Actualizat 20/10/2022 la 08:27 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu a fost folosit niciun minut în partida pe care Manchester United a câștigat-o, scor 2-0 cu Tottenham, în etapa intermediară din Premier League. Nemulțumit, lusitanul a plecat la cabine înainte de terminarea jocului, iar Ten Hag a dezvăluit că va avea o discuție cu jucătorul "diavolilor".

Cristiano Ronaldo rentre aux vestiaires avant la fin de Manchester United-Tottenham (capture d'écran : Canal +)

Credit imagine: Eurosport

United a făcut poate cel mai bun meci al sezonului, nedându-i vreo șansă lui Spurs. Ronaldo a luat loc din nou pe banca de rezerve, iar portughezul pare să nu mai suporte statutul pe care îl are pe Old Trafford. Dacă la începutul stagiunii se vorbea despre faptul că fostul vârf de la Real Madrid și Juventus nu e pregătit fizic, acum lucrurile par clare: CR7 nu intră în planurile lui Ten Hag, cel puțin pentru moment.
Deși stafful tehnic al lui United a făcut doar 3 schimbări aseară, pe durata partidei cu formația lui Conte, Ronaldo nu a așteptat finalul meciului, convins că nu va fi introdus. Într-un act văzut de mulți drept o lipsă de respect pentru colegi și club, vârful de 37 de ani a plecat la vestiare în minutul 90, fără a mai aștepta ca partida să se încheie.
Întrebat la final de subiect, Ten Hag a spus că va avea o discuție lămuritoare cu atacantul său. "O să mă ocup de asta mâine, nu azi. Acum celebrăm această victorie", a explicat olandezul.

Manchester United arată impecabil fără Ronaldo

United a câștigat primele 3 derbyuri din acest sezon, jucate pe Old Trafford împotriva adversarelor din "Big 6". Klopp, Arteta și Conte au plecat fără vreun punct din fieful "diavolilor".
Referitor la meciul propriu-zis, Ten Hag s-a declarat extrem de mulțumit, echipa sa arătând ca un întreg.
"11 jucători care se apără, 11 jucători care atacă, multă dinamică. Sunt satisfăcut. Poate nu total, dar am arătat bine. Acesta trebuie să fie standardul aici. E pentru prima oară când dominăm un adversar de la început la final. Jucăm un fotbal pro-activ, când pierdem mingea suntem imediat interesați să o recuperăm. Îmi place ce văd", a mai spus tehnicianul lui United.
După 10 meciuri jucate din Premier League, United e pe locul 5, la un singur punct distanță de locul 4, ocupat de Chelsea. Cele două formații se vor întâlni sâmbătă, pe Stamford Bridge, într-un duel extrem de interesant.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo