Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darwin Nunez a provocat haos la primul meci pe Anfield! Fanii l-au amenințat cu moartea pe Andersen

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 16/08/2022 la 22:10 GMT+3

Liverpool a remizat cu Crystal Palace în primul meci pe Anfield din noul sezon. Partida a fost umbrită de capul în gură aplicat de Darwin Nunez lui Joachim Andersen, iar jucătorul lui Palace a primit diverse amenințări în urma acestui incident.

LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 15: Joachim Andersen of Crystal Palace and Darwin Nunez of Liverpool during the Premier League match between Liverpool FC and Crystal Palace at Anfield on August 15, 2022 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Robbie Jay Barra

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Liverpool nu a cunoscut gustul victoriei în noul sezon din Premier League. După 2-2 cu Fulham, trupa lui Jurgen Klopp a remizat și cu Crystal Palace, scor 1-1, pe teren propriu. Se vorbește chiar că șansele cormoranilor la titlu sunt deja compromise, Manchester City reușind să câștige ambele meciuri și să obțină 6 puncte.
Darwin Nunez și-a pierdut cumpătul în minutul 57 și i-a aplicat un cap în figură lui Joachim Andersen. Atacantul adus la Liverpool pentru 100 de milioane de euro a fost eliminat, îngreunând situația echipei sale care era condusă cu 1-0. Suporterii lui Liverpool și-au vărsat nervii pe fundașul lui Crystal Palace, dar au depășit cu mult limita și i-au adus chiar și amenințări cu moartea.
Se pare că au fost peste 400 de astfel de mesaje, iar Crystal Palace se pregătește să meargă la poliție pentru a depune o plângere. Fundașul a fost abuzat psihic, iar echipa îi este alături și îi oferă toată suținerea, relatează Daily Mail.
Liverpool a emis un comunicat prin care a condamnat mesajele persoanelor respective:
"Poziția noastră în astfel de cazuri este foarte clară. Niciun jucător, indiferent dacă este de la clubul nostru sau de la orice alt club, nu trebuie să se confrunte cu astfel de mesaje. Vom lucra cu Crystal Palace și cu autoritățile competente pentru a lua acțiuni împotriva celor responsabili.
În acest caz, îi oferim susținerea noastră lui Joachim, familiei sale și colegilor de la Crystal Palace. Acest comportament nu are ce căuta în fotbal sau în societate", a anunțat Liverpool.
Citește și:

Liverpool are un start de sezon dezastruos

Chiar dacă suporterii lui Liverpool se așteptau ca echipa favorită să aibă 6 puncte după primele două etape, jucătorii lui Klopp au rămas deja la 4 puncte în spatele lui City. În etapa viitoare, Klopp și compania se deplasează pe Old Trafford pentru a înfrunta o altă echipă cu mari probleme: Manchester United.
"Desigur, este un cartonaș roșu. Nunez este provocat tot timpul, dar nu așa ar trebui să te comporți. Nu este plăcută pentru noi această situație. El va învăța din asta. Voi vorbi cu el.", a spus Klopp, după partida cu Palace.
Rezultatele etapei a 2-a din Premier League
  • Aston Villa - EVerton 2-1
  • Wolves - Fulham 0-0
  • Southampton - Leeds 2-2
  • Manchester City - Bournemouth 4-0
  • Brentford - Manchester United 4-0
  • Brighton - Newcastle 0-0
  • Arsenal - Leicester 4-2
  • Nottingham Forest - West Ham United 1-0
  • Chelsea - Tottenham 1-1
  • Liverpool - Palace 1-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo