Erling Haaland a avut parte de un debut perfect în Premier League. Atacantul norvegian, ajuns în această vară la campioana Angliei, a marcat cele două goluri ale echipei sale în victoria de pe London Stadium cu West Ham, scor 2-0.
Haaland a deschis scorul în minutul 36 dintr-o lovitură de la 11 metri obținută tot de el, după care a majorat diferența în minutul 65. Vârful de 22 de ani este încântat cu debutul său din Premier League, dar este conștient că echipa poate mult mai mult:
"A fost bine. Am avut un început bun, nu sunt prea multe de spus în afară de faptul că a fost 2-0. Un start bun. A fost plăcut să am minute, încă este devreme în sezon. Trebuie să o ținem tot așa.
Premier League
7 super variante pentru Haaland! Echipele între care a avut de ales înainte de a semna cu City
IERI LA 18:09
Era de așteptat, am văzut potențialul echipei cu Bayern, dar am făcut un pas greșit cu Liverpool. Ritmul va veni în timp, pasele vor veni și ele, ar fi trebuit să vină mai multe azi", a spus Haaland, la finalul partidei, potrivit site-ului echipei.
Citește și:

Haaland este convins că putea marca mai multe goluri la debutul în Premier League

Întrebat dacă putea să mai marcheze în partida cu West Ham, Haaland a adus în discuție o fază când nu a ajuns la balon, în urma centrării lui Gundogan. De asemenea, Haaland putea marca și după reușita din minutul 65, atunci când a reuluat cu capul centrarea lui Jack Grealish, dar balonul a trecut peste poarta apărată de Areola:
"Dacă ați văzut momentul cu Gundogan, ar fi trebuit să fiu acolo. E vorba de relațiile pe care le avem în fiecare zi la antrenamente. Lucrăm pentru a deveni mai buni și sunt convins că vor veni mai multe, nu sunt îngrijorat", a mai spus Haaland.
Alfie Haaland, tatăl lui Erling Haaland, fost fotbalist la Manchester City, s-a aflat în tribunele de pe London Stadium, la partida de debut a fiului său în Premier League:
"Au fost câteva momente bune, așa că sunt fericit. E frumos că el (n.r Alfie Haaland, tatăl său) a văzut ambele goluri. E un moment important pentru mine ca debutant în această competiție. Trebuie să o ținem tot așa", a mai spus norvegianul de 22 de ani.
Etapa următoare, Manchester City va juca pe teren propriu, urmând să primească vizita nou-promovatei Bournemouth, în timp ce West Ham va juca tot împotriva unei echipe nou-promovate, pe terenul celor de la Nottingham Forest.
Premier League
Manchester City, în negocieri cu Bernardo Silva! "Cetățenii" vor să îl convingă pe lusitan să rămână
29/09/2022 LA 12:10
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
29/09/2022 LA 06:02