Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland, record impresionant după doar 3 meciuri în Premier League! Borna atinsă de starul lui Manchester City

Bianca Dumitru

Actualizat 22/08/2022 la 09:10 GMT+3

Manchester City a remizat duminică seară cu Newcastle, scor 3-3, la capătul unui meci nebun, din a treia etapă a Premier League. În urma acestei partide, Erling Haaland a intrat în istoria campionatului Angliei.

Erling Haaland, Newcastle-Manchester City, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a pierdut primele puncte din acest sezon de Premier League, la capătul unei partide nebune în fața lui Newcastle, încheiată cu scorul de 3-3. Jucătorii lui Pep Guardiola au fost conduși cu 3-1, însă au reușit să revină în doar patru minute și să obțină un punct pe terenul "coțofenelor".
Printre marcatorii campioanei Angliei s-a numărat și Erling Haaland, care a înscris golul de 3-2, în minutul 60. Norvegianul a ajuns la 3 goluri marcate în 3 partide, iar prin reușita de pe terenul lui Newcastle a intrat în istoria Premier League.
Potrivit statisticilor, Haaland a devenit al treilea jucător din campionatul Angliei din toate timpurile care a înscris în primele două meciuri din deplasare. Singurii care au mai reușit acest lucru sunt Emmanuel Adebayor și Emile Mpenza.
picture

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Citește și:

GUARDIOLA, UIMIT DE HAALAND DUPĂ DEBUTUL ÎN PREMIER LEAGUE

Erling Haaland a fost lăudat de antrenorul său, Pep Guardiola, chiar după debutul în Premier League. Tehnicianul a spus, după meciul dintre Manchester City și West Ham, că se aștepta ca norvegianul să înscrie.
"A fost un meci excelent. Ceea ce nu am făcut împotriva lui Liverpool, pentru că nu am fost mai competitivi ca echipă, am făcut astăzi. West Ham este o echipă care nu este foarte ușoară la mingile lungi.
Erling Haaland a marcat două goluri. E important pentru el, pentru noi, pentru întreaga lume... Nu aveam nicio îndoială că va marca. E un băiat care dă goluri de când s-a născut, știam că va înscrie și aici.
Am făcut jocul pentru a ne crea ocazii, apărându-ne foarte avansat, mai ales cu Kyle Walker. A fost uimitor", a declarat Pep Guardiola, după duelul cu West Ham, din prima etapă a campionatului Angliei.
Pentru Manchester City urmează partida de pe teren propriu cu cei de la Crystal Palace, programată sâmbătă, 27 august, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo