Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul lui Weghorst i-a înfuriat pe fanii lui Manchester United la fel de mult ca înfrângerea cu 7-0

Bianca Dumitru

Publicat 07/03/2023 la 20:00 GMT+2

Manchester United a fost învinsă cu scorul de 7-0 de Liverpool, în weekend, în derby-ul etapei a 26-a din Premier League. Înaintea partidei de pe Anfield, Wout Weghorst a făcut un gest prin care i-a supărat pe fanii echipei lui Erik ten Hag.

Weghorst durante Manchester United-Nottingham Forest - EFL League Carabao Cup 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a pierdut în weekend, în deplasare, cu scorul de 7-0, duelul cu Liverpool, contând pentru a 26-a etapă din Premier League.
Ajuns pe Anfield, Wout Weghorst a făcut un gest prin care i-a supărat pe fanii "diavolilor roșii". Înainte de startul partidei, olandezul a fost văzut atingând semnul din tunel pe care scrie "This is Anfield".
Suporterii celor de la Manchester United s-au înfuriat când au văzut imaginile, spunând că gestul s-a răsfrânt ca un blestem asupra oaspeților, care au suferit apoi una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie.
Citește și:

Weghorst, fan declarat Liverpool

Gestul a fost cu atât mai supărător pentru fanii echipei lui Erik ten Hag cu cât, în urmă cu circa 5 ani, Weghorst se declara fan al lui Liverpool: "Am visat să joc pentru Liverpool încă din copilărie", a dezvăluit olandezul într-un interviu pentru De Telegraaf.
Ulterior, în 2020, atacantul de 30 de ani se declara extrem de emoționat de atmosfera creată de suporterii "cormoranilor", menționând că acesta este un club special din punctul lui de vedere.
"Întotdeauna am considerat Liverpool un club foarte special. Încă mi se face pielea de găină de la 'You'll Never Walk Alone'. Există și alte cluburi englezești grozave și mi-a plăcut mereu Milan, pentru că atât de mulți olandezi au jucat acolo", a spus Weghorst pentru Goal.
La începutul acestui an, Wout Weghorst a fost împrumutat de Burnley la Manchester United până la finalul acestei stagiuni. De-a lungul carierei, olandezul a mai jucat, printre altele, pentru Heracles, AZ Alkmaar, Wolfsburg și Beșiktaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo