Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland a devenit subiect de glumă pentru jucătorii lui City. Cum a fost poreclit starul norvegian

Nicu Savin

Publicat 04/09/2022 la 12:18 GMT+3

Erling Haaland este asemănat de coechipieri cu un personaj din noul serial care rulează pe micile ecrane "Casa Dragoului". Porecla primită în vestiar a fost îmbrățișată și de fanii lui Manchester City. Acesta ar avea trăsăturile unui personaj care călărește un dragon.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Atacantul lui Manchester City a luat cu asalt Premier League, marcând deja 10 goluri în acest debut de campionat, inclusiv două triple. Haaland a înscris trei goluri în poarta celor de la Nottingham Forrest la doar patru zile după ce a realizat aceeași performanță cu Crystal Palace. Ultimul gol al norvegianului a fost în meciul cu Aston Villa, disputat sâmbătă în deplasarea de pe Villa Park din Birmingham. Atacantul lui Manchester City a ajuns astfel la 10 reușite în primele șase etape de campionat. Niciun alt jucător din istoria Premier League nu a reușit să marcheze atâtea goluri în primele 6 partide.
Haaland marchează meci de meci și are o atitudine de luptător în linia de atac a lui City. Spiritul sau bătăios și atitudinea sa de luptător din preajma careului advers nu au trecut neobservate de colegii săi din vestiar care i-au găsit deja o poreclă. Fotbalistul are o asemănare izbitoare cu personajul House of the Dragon, Daemon Targaryen, potrivit coechipierilor săi.

Erling Haaland a fost poreclit "Daemon" de colegii săi

Jurnaliștii de la The Sun menționează că o persoana din interiorul clubului a dezvăluit că Erling Haaland a fost poreclit "Daemon" de către colegii săi în vestiar: "Câțiva dintre jucători sunt fani uriași ai House of Dragon și i-au spus lui Erling cât de mult se aseamănă cu Daemon. Acestuia îi place gluma și crede că e amuzant. Daemon este imprevizibil și așa este Erling, astfel încât personalitatea lor se potrivește."
Fanii consideră, de asemenea, că porecla i se potrivește jucătorului norvegian, glumind pe Twitter.
"Nu știam că Daemon Targaryen joacă pentru Man City cu pseudonimul Haaland pe spate", a scris un suporter al "cetățenilor". Un altul a spus: "Pe lângă faptul că este un mare jucător de fotbal, Erling Haaland este excelent ca Daemon Targaryen în House of the Dragon".
Jucătorul de 22 de ani se aseamănă cu personajul interpretat de actorul Matt Smith în filmul "Casa Dragonului". Personajul este un războinic cu experiență care călărește dragonul Caraxes.
Porecla pare că i se potrivește lui Erling Haaland care nu se arată deranjat de această asemănare. Acesta ar fi un jucător de temut pentru adversarii săi din Premier League, un "Daemon" în atacul lui City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo