Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, incert pentru derby-ul dintre Manchester City și Liverpool! Ce a spus Guardiola despre starea norvegianului

Bianca Dumitru

Publicat 31/03/2023 la 20:37 GMT+3

Manchester City va primi sâmbătă, de la ora 14:30, vizita celor de la Liverpool, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din Premier League. Erling Haaland ar putea rata duelul din cauza accidentării suferite înainte de pauza competițională cauzată de meciurile din preliminariile EURO 2024.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Liverpool se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 14:30, într-un derby contând pentru a 29-a etapă din Premier League.
Înaintea partidei, Pep Guardiola a susținut o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, despre starea lui Erling Haaland, care s-a accidentat la jumătatea lunii martie.
Atacantul de 22 de ani a ratat meciurile Norvegiei din primele două etape ale preliminariilor EURO 2024, iar acum este incert și pentru duelul cu Liverpool.
Antrenorul campioanei Angliei a spus că fotbalistul s-a pregătit separat în ultimele zile și că staff-ul medical urmează să ia o decizie în ceea ce îl privește înainte de meci.
"Vom vedea astăzi ce va fi. La finalul antrenamentului, medicii si jucatorul vor decide ce se va întâmpla și cum s-a simțit... Am vorbit cu el, până acum s-a simțit bine. O să vedem. Există un risc în aceste etape, dar trebuie să ne asumăm", a declarat Pep Guardiola.
Citește și:

ERLING HAALAND ESTE FAVORIT PENTRU BALONUL DE AUR 2023

Erling Haaland este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din acest sezon. Norvegianul a reușit săptămâna trecută, în doar 4 zile, să înscrie 8 goluri, doborând mai multe recorduri.
În total, golgheterul celor de la Manchester City a reușit 43 de goluri și 5 assist-uri în această stagiune, iar jurnaliștii publicației Goal consideră că Haaland este unul dintre marii favoriți pentru Balonul de Aur 2023.
Englezii au prezentat la începutul acestei săptămâni cum arată în acest moment lupta pentru mult râvnitul trofeu, iar singurul care îl depășește pe norvegian este Lionel Messi.
Argentinianul este liderul clasamentului favoriților pentru Balonul de Aur 2023, reușind până acum 30 de goluri și 21 de assist-uri, dar fiind și câștigător al Cupei Mondiale și al Supercupei Franței.
Haaland este pe locul 2 în ierarhia fotbaliștilor cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului, în timp ce podiumul este completat de Kylian Mbappe, care a reușit 40 de goluri și 10 pase decisive.
În top 10 se mai află, pre lângă Haaland sau Messi, Robert Lewandowski, Marcus Rashford, Victor Osimhen și Vinicius Jr., fiecare cu peste 20 de goluri înscrise în această stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo