Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, devastat după Wolves - Liverpool 3-0! Germanul nu și-a mai apărat jucătorii

Nicu Savin

Publicat 04/02/2023 la 20:26 GMT+2

Jurgen Klopp și-a găsit cu greu cuvintele, după ce Liverpool a pierdut cu 3-0 pe Molineux, contra lui Wolverhampton. Germanul nu și-a menajat deloc jucătorii, atrăgându-le atenția că trebuie să schimbe urgent ceva în jocul lor.

Jurgen Klopp manager of Liverpool Not Happy during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC at Molineux on February 04, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a luat doar un punct din ultimele 4 meciuri din Premier League și e clar că gruparea de pe Anfield e în criză. Astăzi, trupa lui Klopp a pierdut la scor de neprezentare pe terenul lui Wolverhampton, iar șansele la o clasare în top 4 la finalul sezonului sunt practic inexistente.
"Cormoranii" au început dezastruos partida de pe Molineux și în minutul 12 tabela arăta 2-0 pentru gazde. Liverpool a dominat teritorial restul meciului, dar nu a găsit drumul spre poartă, iar în minutul 71 a primit și golul 3. La finalul partidei, Jurgen Klopp și-a găsit cu greu cuvintele, recunoscând că este stupefiat de prestația echipei sale, mai ales în startul meciului.

Jurgen Klopp, fără explicații după eșecul drastic suferit de Liverpool pe terenul lui Wolves

Dacă în trecut și-a apărat jucătorii după eșecuri, de această dată germanul a subliniat că erorile făcute sunt impardonabile și a atras ateția că trebuie să existe o schimbare urgentă.
"A încasa goluri timpurii nu ne este neobișnuit, dar modul în care le-am primit astăzi a fost inacceptabil. A fost un start de meci îngrozitor. Au fost două goluri pe care nu trebuia să le luăm niciodată. E doar vina noastră, trebuia să ne fi apărat mai bine, am fost pasivi. Nu pot găsi o explicație, nu există scuze.
Am reușit apoi să facem un joc bun, dar nu am marcat și asta spune totul. Al treilea gol nu îl număr pentru că a fost prima dată când au trecut în jumătatea noastră în repriza secundă.Trebuia să fim mai concentrați în primul sfert de oră. Din nou o spun, nu pot găsi o explicație. Trebuie să schimbăm ceva și trebuie să o facem urgent, de la următorul meci. Eu sunt aici, dar pentru primele 15 minute de joc nu am nicio explicație, îmi pare rău", a spus Klopp, citat de Standard.co.uk.
Pentru Liverpool urmează derby-ul cu Everton, care a furnizat marea surpriză a acestei etape, câștigând în fața liderului Arsenal. Ulterior, echipa lui Jurgen Klopp va avea un nou meci tare, cu Newcastle, după care urmează prima manșă a dublei cu Real Madrid din optimile Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo