Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, după ce Darwin Nunez a marcat 4 goluri în Leipzig-Liverpool: "Cel mai bun mod de a pune capăt discuțiilor"

Alex Masgras

Actualizat 22/07/2022 la 18:46 GMT+3

Darwin Nunez a marcat patru goluri în victoria lui Liverpool din amicalul de la Leipzig. Cu această ocazie, atacantul venit în această vară de la Benfica poate să îi contrazică pe contestatarii săi, care l-au criticat pentru prestațiile din primele meciuri amicale în tricoul "cormoranilor".

Liverpool's Uruguayan forward Darwin Nunez celebrates scoring during the friendly football match between German first division Bundesliga club RB Leipzig and Liverpool FC in Leipzig, eastern Germany, on July 21, 2022. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP) (Phot

Credit imagine: Eurosport

Darwin Nunez a avut parte de un meci de vis la Leipzig. Liverpool a disputat un meci amical contra lui RB și s-a impus cu 5-0. Patru dintre reușitele echipei lui Jurgen Klopp au fost marcate de către atacantul uruguayan, transferat în această vară de la Benfica, pentru suma de 75 de milioane de euro.
Acesta a fost al treilea meci amical al lui Nunez în tricoul "cormoranilor", care a mai jucat în Thailanda, contra lui Manchester United, și în Singapore, contra lui Crystal Palace. După aceste partide, în care Nunez a evoluat câte 30 de minute în fiecare, atacantul venit de la Benfica a fost principala țintă a criticilor.
Citește și:

Darwin Nunez a marcat patru goluri în amicalul dintre Leipzig și Liverpool

Darwin Nunez și-a luat revanșa după cele două partide mai puțin reușite, iar seara trecută a reușit să înscrie patru goluri în 45 de minute contra celor de la Leipzig. La finalul partidei, Jurgen Klopp a vorbit despre reușitele lui Nunez și a subliniat, din nou, faptul că acești jucători simt o presiune uriașă, în momentul în care se plătesc zeci de milioane în schimbul lor:
"Mereu avem impresia că dacă plătești mulți bani, atunci jucătorii nu simt presiunea. Sunt oameni normali și ei, iar atunci când prima atingere de balon nu e perfectă, deodată...
Această generație citește ce se scrie pe social media, ceea ce nu e foarte inteligent, dar o fac. Acesta (n.r. marcarea golurilor) este, evident, cel mai bun mod de a pune capăt discuțiilor. Este un atacant diferit față de ce avem sau ce am avut, dar este unul foarte bun", a declarat Jurgen Klopp, potrivit Daily Mail.
Liverpool se pregătește acum de un meci amical contra celor de la RB Salzburg, după care va juca în Community Shield contra campioanei din Premier League, Manchester City. Înaintea debutului în Premier League, care va avea loc pe 6 august, pe terenul lui Fulham, Liverpool va mai disputa un meci amical, contra celor de la Strasbourg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo