Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, mulțumit de jucătorii lui Liverpool, după egalul cu Chelsea! Ce i-a plăcut antrenorului german

Alex Masgras

Publicat 05/04/2023 la 09:56 GMT+3

Jurgen Klopp e mulțumit de modul în care jucătorii săi au luptat în remiza dintre Chelsea și Liverpool, scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit într-o restanță din etapa cu numărul 8 din Premier League în care gazdele au avut două goluri anulate de VAR. Acesta a fost primul punct obținut de Liverpool, după ce a pierdut precedentele două partide în campionat.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Chelsea și Liverpool au oferit un nou rezultat de egalitate în restanța din etapa cu numărul 8 din Premier League disputată marți seară, încheiată cu scorul de 0-0. Cele două au repetat scorul din partida tur din luna ianuarie de pe Anfield.
La finalul partidei de pe Stamford Bridge, Jurgen Klopp a declarat că este mulțumit de modul în care echipa sa a evoluat contra lui Chelsea, echipă care a disputat primul meci după despărțirea de Graham Potter.
Citește și:
Cu șase schimbări în primul 11 față de meciul cu Manchester City, Liverpool a obținut primul punct în Premier League după o lună, de la victoria cu 7-0 de pe teren propriu cu Manchester United. În precedentele două partide din campionat, ambele în deplasare, Liverpool a fost învinsă de Bournemouth și Manchester City.
"Am văzut câteva rezultate de 0-0 între noi și Chelsea în ultimii ani. Cele două finale sunt două dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut. În seara aceasta a fost diferit. Două echipe cu încredere scăzută care au luptat. Am văzut super atitudine și super mentalitate. Au avut ocazii, am avut și noi ocazii. A trebuit să luptăm până la final, la fel ca ei. Nu a fost un meci spectaculos, a fost unul intens.
Am văzut multe intervenții, multe tackling-uri, iar de asta avem nevoie. Cei trei de la mijlocul terenului nu au jucat prea des împreună. De aici trebuie să începem să construim. Dacă lucrurile nu merg așa cum vrem, trebuie să luptăm și să facem pași înainte. E adevărat, nu a fost cel mai bun fotbal, dar acești băieți sunt fotbaliști foarte buni și astăzi au dat tot ce au putut.
M-am gândit mult la cele șase schimbări, a fost bine în această seară și asta iau din acest meci. Ei au vrut cu disperare să câștige, noi la fel, dar trebuie să ne mulțumim cu un punct", a spus Jurgen Klopp, la finalul duelului dintre Chelsea și Liverpool, pentru Sky Sports.
Partida din această seară a fost al patrulea 0-0 consecutiv în 90 de minute între cele două echipe. De asemenea, aceasta a fost a șasea remiză consecutivă. Ultima victorie a venit în martie 2021, atunci când Chelsea s-a impus cu 1-0 pe Anfield.
Liverpool, care va mai evolua în acest sezon doar în Premier League, revine la finalul acestei săptămâni pe Anfield, după patru partide consecutive disputate în deplasare în toate competițiile. Pe echipa lui Jurgen Klopp o așteaptă un nou derby, după confruntările cu Manchester City și Chelsea, iar meciul de duminică se anunță mult mai complicat decât confruntarea de pe Stamford Bridge, atunci când "cormoranii" vor primi vizita liderului Arsenal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo