Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, discurs savuros după prima victorie a lui Liverpool în Premier League: "Măcar nu o să mai fim întrebați asta"

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2022 la 20:07 GMT+3

Liverpool a obținut astăzi prima victorie din sezonul 2022/23 al Premier League, învingând-o cu 9-0 pe Bournemouth. Jurgen Klopp a declarat, după meci, că echipa sa are nevoie acum de consistență.

Roberto Firmino (L) and Jurgen Klopp (R)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a înregistrat astăzi prima victorie din noul sezon al Premier League, învingând-o cu 9-0 pe nou-promovata Bournemouth. După eșecul cu Manchester United, "cormoranii" se confruntau cu cel mai slab start de campionat din ultimii 10 ani, având doar două puncte după trei etape.
Trupa lui Klopp s-a răzbunat pentru toate insuccesele de până acum și a făcut o primă repriză magică împotriva lui Bournemouth. Liverpool a marcat pentru prima oară în istoria campionatului Angliei 5 goluri într-o repriză, prin Luis Diaz, Harvey Elliott, Alexander Arnold, Firmino și Van Dijk.
Firmino, Carvalho și Diaz au înscris și după pauză, alături de Mepham, care a marcat în propria poartă, iar "cormoranii" au încheiat meciul cu cel mai mare scor înregistrat vreodată în Premier League.
După meci, Jurgen Klopp a comentat prestația jucătorilor săi. Antrenorul vicecampioanei Angliei a spus că se bucură că a scăpat de întrebarea referitoare la momentul în care Liverpool va obține prima victorie din sezonul 2022/23.
Citește și:

"Băieții și-au depășit limitele"

În plus, tehnicianul german a punctat că echipa sa are nevoie acum de consistență pentru a lega victoriile și a recupera puncte în clasament, unde este la 5 puncte de Manchester City.
"Măcar nu vom mai fi nevoiți să răspundem acelei întrebări de-acum înainte (n.r. despre motivele pentru care nu câștigă). A fost o zi cu adevărat bună pentru noi, dar nu ne vom lăsa duși de val.
Astăzi băieții nu s-au oprit, aveam nevoie de un start bun și se pare că au făcut câteva lucruri bune. E cel mai bun rezultat pe care l-am obținut, a fost un start perfect de meci. Am fost concentrați și am pus o presiune incredibilă asupra adversarilor, am marcat goluri foarte frumoase.
Trebuie să ne depășim limitele și asta este ceea ce au făcut băieții. A trebuit să ne demonstrăm ceva astăzi, nouă, nu altora. Am vrut să arătăm mai multă pasiune, mai multă dorință și am vrut să forțăm.
Acum trebuie să dovedim că ăsta e doar începutul. Trebuie să ne asigurăm că vom mai obține astfel de rezultate. Mâine ne vom uita la Newcastle și vom încerca să fim pregătiți pentru duelul cu ei.
Înțeleg că oamenii sunt îngrijorați de distanța dintre noi și Manchester City, dar ei nu sunt problema noastră", a declarat Jurgen Klopp.
După 4 etape, Liverpool este pe locul 9 în clasamentul din Premier League, cu 5 puncte. În următoarea rundă, "cormoranii" vor juca miercuri, de la ora 22:00, pe teren propriu, în compania celor de la Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo