Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, eșec pe Anfield cu Leeds! Echipa lui Jurgen Klopp, la 10 puncte de podium în Premier League

Irina Aldea

Actualizat 29/10/2022 la 23:42 GMT+3

Liverpool a bifat un nou eșec în Premier League, după meciul cu Leeds, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 14. Acum, "Cormoranii" se regăsesc la 10 puncte distanță de podium în clasament.

Liverpool - Leeds

Credit imagine: Getty Images

Liverpool nu a reușit să câștige niciun punct pe teren propriu în fața trupei lui Marsch. Leeds de cealaltă parte a izbutit să plece nesperat cu trei puncte uriașe de pe Anfield în disputa cu vicecampioana Liverpool. Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 4, prin Rodrigo, însă bucuria băieților lui Marsch nu a durat, asta pentru că Salah a adus egalarea în minutul 14 pentru gazde.
Din acel moment au mai existat câteva ocazii uriașe de ambele părți, însă tabela a rămas neschimbată până în minutul 89, atunci când Summerville a dat lovitura de grație pe Anfield. În urma acestui rezultat, Liverpool rămâne pe locul 9 în clasamentul din Premier League, cu 16 puncte după 12 etape, la 10 puncte distanță de podium, acolo unde se regăsesc Manchester City (29 de puncte), Arsenal (28 de puncte) și Tottenham (26 de puncte). Pentru Liverpool urmează meciul din UEFA Champions League cu Napoli, iar mai apoi super-duelul cu Tottenham de duminica viitoare.
CITEȘTE ȘI:

Liverpool – Leeds 1-2 | Echipele de start

  • Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Fabinho - Elliott, Thiago - Firmino - Salah, Nunez. Rezerve: Carvalho, Henderson, Jones, Kelleher, Konate, Milner, Oxlade-Chamberlain, Phillips, Tsimikas. Antrenor: Jurgen Klopp
  • Leeds: Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struijk - Adams, Roca - Harrison, Aaronson, Summerville – Rodrigo. Rezerve: Ayling, Bamford, Firpo, Gelhardt, Gnonto, Greenwood, Klich, Llorente, Robles. Antrenor: Jesse Marsch

Manchester City, victorie cu Leicester, revenire pentru Tottenham, eșec usturător pentru Chelsea

Campioana Manchester City a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe Leicester City, într-un meci din etapa a 14-a a campionatului Angliei. Fără a-l avea în teren pe golgheterul Erling Haaland, trupa lui Pep Guardiola a câștigat totuși cele trei puncte. Unicul gol al partidei a fost marcat de De Bruyne, în minutul 49.
În alt meci disputat sâmbătă în Premier League, Chelsea a pierdut în deplasare cu Brighton, scor 1-4. Londonezii au înscris de două ori în propria poartă, prin Loftus-Cheek și Chalobah, după ce Trossard a deschis scorul pentru gazde. Havertz a înscris golul de onoare pentru oaspeți, înainte de Brighton să mai puncteze o dată, prin Gross, în minutul 90+2.
Într-un alt meci disputat sâmbătă, Tottenham a fost condusă la Bournemouth cu 2-0, dar a revenit. Mai întâi au egalat în minutul 73, prin Ben Davies, apoi au obținut in extremis victoria cu golul lui Rodrigo Bentancur, în al doilea minut al prelungirilor. Tottenham are 26 de puncte şi se află pe locul 3.
Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 14-a din Premier League:
  • Leicester City – Manchester City 0-1 (De Bruyne 49);
  • Bournemouth – Tottenham 2-3 (K. Moore 22, 49 / Sessegnon 57, B. Davies 73, Bentancur 90+2);
  • Brentford – Wolverhampton 1-1 (B, Mee 50 / Ruben Neves 52);
  • Brighton – Chelsea 4-1 (Trossard 5, Loftus-Cheek 14 autogol, Chaloba 42 autogol, Gross 90+2 / Havertz 48);
  • Crystal Palace – Southampton 1-0 (Edouard 38);
  • Newcastle – Aston Villa 4-0 (C. Wilson 45+6 penalti, 56, Joelinton 59, M. Almiron 67).
  • Fulham – Everton 0-0
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo