Manchester United nu a mai câștigat niciun trofeu de 5 ani, iar fanii speră că venirea lui Erik Ten Hag pe bancă reprezintă începutul unei noi perioade glorioase în istoria clubului. Deși se preconizau transferuri de răsunet, până acum "diavolii" nu au realizat nimic notabil în mercato.
Transferul lui Tyrell Malacia de la Feyenoord este singurul care a fost deja perfectat. Lipsa de achiziții importante s-a răsfrânt serios asupra clubului de pe Old Trafford, deoarece Cristiano Ronaldo și-a manifestat intenția de a pleca. Portughezul nu ar avea încredere în noul proiect, iar faptul că United nu va juca în Champions League în sezonul viitor l-a determinat să-și reconsidere opțiunile.
Manchester United nu ar vrea să-și vândă starul, dar presa engleză susține că o va face dacă va veni o ofertă convenabilă. Plecarea lui Ronaldo ar fi o lovitură dură de imagine, dar un conflict cu portughezul ar dăuna și mai mult, astfel că dacă acesta vrea neapărat să plece, va fi lăsat.
Premier League
Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag
ACUM 15 ORE

Manchester United a demarat discuțiile cu agentul lui Paulo Dybala

În acest condiții, United va trebuie să transfere neapărat un om de atac, iar Daily Mail scrie că șefii lucrează la o super-lovitură. Sursa citată notează că Paulo Dybala ar fi dorit insistent pe Old Trafford, iar agentul său a fost deja contactat pentru discuții.
Argentinianul s-a despărțit după 7 ani de Juventus și este liberd e contract, ceea ce-l face unul dintre cei mai atractivi jucători de pe piață. Deși presa din Italia a scris că și-a dat acordul să meargă la Inter, se pare că Dybala nu e decis 100% și lucrurile se pot schimba. Napoli, Arsenal și Tottenham sunt alte echipe interesate de starul de 28 de ani, astfel că Man United trebuie să se miște repede dacă vrea să-l convingă. Totuși, dintre cluburile amintite, "diavolii" au cea mai mare forță financiară, un atu important în vederea negocierilor.
Dybala a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus în ultimele 7 sezoane. Argentinianul a jucat 293 de meciuri în tricoul torinezilor și a marcat 115 goluri.
Deși nu este un jucător de profilul lui Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ar putea fi extrem de util la Manchester United, mai ales în contextul în care Ten Hag vrea să impună o filosofie ultra ofensivă. Singurul semn de întrebare ar fi cu privire la adaptarea argentinianului în Premier League, după ce a petrecut 10 ani în Serie A.
Premier League
Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"
ACUM 18 ORE
Premier League
Erik Ten Hag a răbufnit la adresa jurnaliștilor din cauza lui Cristiano Ronaldo: "Nu este corect"
05/08/2022 LA 17:28