Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, curtat de o echipă din Premier League! Duo-ul de top pe care vor englezii să-l refacă

Bianca Dumitru

Actualizat 24/05/2023 la 18:32 GMT+3

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la finalul acestui sezon, iar viitorul lui Lionel Messi este încă incert. Pe urmele lui a intrat acum și Manchester United, care vrea să-l reunească pe argentinian cu Neymar.

Lionel Messi von Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi mai are contract cu PSG doar până la finalul lunii iunie, iar viitorul său este incert în acest moment. Argentinianul nu duce lipsă de oferte, dar încă nu a luat nicio decizie, așteptând încheierea sezonului înainte de a-și anunța următoarea destinație.
Pe lângă Barcelona, care va încerca în această vară să-l readucă pe Camp Nou – o misiune deloc ușoară ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă –, Messi este dorit și de Al Hilal, care i-a pregătit o ofertă fabuloasă, dar și de Inter Miami.
Jurnaliștii din Spania au anunat acum că pe urmele argentinianul a mai apărut o echipă, de această dată din Premier League. Potrivit El Nacional, fotbalistul de 35 de ani se află în vizorul celor de la Manchester United, care ar vrea să-i ofere lui Messi șansa de a juca și în campionatul Angliei.
Oficialii clubului de pe Old Trafford vor să întărească echipa și își doresc să obțină și transferul lui Neymar, pentru care au început deja negocierile cu cei de la PSG.
Conform sursei citate, Erik ten Hag vrea să-i reunească pe cei doi foști jucători de la Barcelona, considerând că aceștia ar continua să fie un duo puternic, care să ajute echipa în Premier League și în cupele europene.
Citește și:

Messi, dorit de Martinez în Premier League

Lionel Messi este dorit cu insistență în Premier League și de colegul său de la națională. Portarul Emiliano Martinez "l-a ofertat" pe jucătorul lui PSG, dorindu-și să evolueze alături de el și la echipa de club, propunându-i astfel să vină la Aston Villa.
Portarul sud-american a declarat recent că și-ar dori să fie coleg în prima ligă engleză cu Leo Messi, care va rămâne liber de contract în vară, atunci când îi expiră înțelegerea cu PSG.
Ba mai mult de atât, Emi Martinez a venit cu o propunere inedită pentru a-l convinge pe Messi să vină la Aston Villa: "Suporterii lui PSG îl fluieră pe Messi? Îl voi aduce la Aston Villa", și-a început Martinez discursul.
Mai departe, goalkeeper-ul Argentinei a susținut că ar fi dispus să îi dea acestuia și o parte din salariu lui, doar pentru a-l convinge să vină în Premier League.
"Hai băiete, o să bem niște pahare și o să mâncăm grătar în fiecare săptămână. Chiar o să-i pregătesc fripturi în fiecare weekend! O să-i rog pe suporteri să facă stegulețe cu efigia lui, se va simți foarte bine aici. Vreau chiar să-i dau o parte din salariul meu. Aș face tot ce e posibil ca să-l aduc aici!", a adăugat Martinez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo