Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta, ales Antrenorul lunii în Premier League pentru a patra oară! Jucătorul lunii e tot de la Arsenal

Eurosport
DeEurosport

Publicat 31/03/2023 la 21:31 GMT+3

Mikel Arteta și Bukayo Saka, ambii de la Arsenal Londra, au fost aleși antrenorul, respectiv jucătorul lunii martie în Premier League, a anunțat vineri EFE.

Arteta und der FC Arsenal auf dem Weg zur Meisterschaft

Credit imagine: SID

Mikel Arteta a fost ales de patru ori antrenorul lunii în actualul sezon din Premier League și poate egala recordul lui Juergen Klopp, care a obținut de cinci ori această distincție în sezonul 2019/2020.
Arteta a obținut acum mai multe voturi decât Unai Emery, tehnicianul lui Aston Villa, Roberto De Zerbi, de la Brighton & Hove Albion, și Pep Guardiola, de la Manchester City.
Arsenal a câștigat patru meciuri de campionat în luna martie, în fața lui Bournemouth, Everton, Fulham și Crystal Palace, marcând în total paisprezece goluri.
Citește și:
"Tunarii" speră să câștige după 19 ani Premier League, unde sunt lideri, cu un avans de 8 puncte față de Manchester City, care are un meci mai puțin disputat.
Bukayo Saka a fost ales cel mai bun jucător al lunii martie, perioadă în care a reușit trei goluri și două pase decisive. Internaționalul englez, răsplătit pentru prima oară în cariera sa cu această distincție, este al doilea fotbalist al lui Arsenal ales fotbalistul lunii în actuala ediție din Premier League, după Martin Odegaard, recompensat în noiembrie și decembrie.
Saka a fost preferat lui Landro Trossard (Arsenal), Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion), Tyrone Mings (Aston Villa) și Mo Salah (Liverpool).
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo