Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care Ronaldo a fost doar rezervă în derby-ul dintre City și United! Explicația lui Ten Hag

Bianca Dumitru

Actualizat 02/10/2022 la 20:08 GMT+3

Erling Haaland a fost marcatorul unui hat-trick în duelul dintre Manchester City și Manchester United, din a noua etapă a Premier League. După meci, norvegianul a dezvăluit ce îi place cel mai mult la echipa lui Pep Guardiola.

Cristiano Ronaldo (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a învins-o, în această după-amiază, fără drept de apel, pe Manchester United, în meciul din a 9-a etapă a Premier League, cu scorul de 6-3. Erling Haaland și Phil Foden au reușit câte un hat-trick în poarta lui David De Gea, de cealaltă parte marcatori fiind Antony și Martial, acesta din urmă cu o dublă.
După o primă repriză în care echipa sa parcă nu a fost pe teren, Erik ten Hag a încercat să schimbe unele aspecte în jocul lui Manchester United. Antrenorul i-a trimis pe gazon pe Shaw, Casemiro, Martial și Fred, lăsându-l pe Cristiano Ronaldo pe banca de rezerve.
Întrebat la finalul partidei de ce nu l-a folosit niciun minut pe starul portughez, Ten Hag a spus că decizia lui s-a bazat pe respectul pe care i-l poartă.
"Nu l-am introdus pe teren pe Cristiano din respect pentru el, pentru marea lui carieră. Și apoi am vrut să-i ofer un avantaj lui Anthony Martial, care are nevoie de minute, dar nu vreau să scot asta în evidență", a explicat Erik ten Hag.
Citește și:

ERIK TEN HAG ȘI-A FĂCUT PRAF JUCĂTORII DUPĂ DEZASTRUL CU CITY

După înfrângerea suferită pe Etihad, Erik Ten Hag nu și-a ascuns dezamăgirea, recunoscând că echipa sa a făcut un meci foarte slab. Olandezul le-a reproșat jucătorilor lipsa de atitudine din prima repriză, subliniind că este inacceptabil să intri în teren neîncrezător la un asemenea meci.
Deși a admis că City a jucat bine, antrenorul lui Manchester United a spus că, din punctul lui de vedere, diferența s-a datorat jocului mediocru al elevilor săi.
"Este destul de simplu, a fost o lipsă de credință. Dacă nu lupți, e clar că ai o mare problemă. Când nu crezi pe teren, atunci nu poți câștiga jocuri, este inacceptabil. Am fost indisciplinați, nu am respectat regulile și am fost loviți, asta s-a întâmplat astăzi.
Pentru mine a fost o surpriză că nu am stat pe piciorul din față, nu am fost curajoși și am lăsat prea multe spații. Tot meritul pentru City, dar nu are nimic de-a face cu City. Performanța noastră nu a fost bună. Și asta s-a datorat credinței individuale și ca echipă.
Din primul minut am simțit asta și la pauză am schimbat lucrurile și ne-am schimbat atitudinea. Am văzut un alt Manchester United după pauză și am marcat goluri, am mai creat câteva ocazii. Am fost mai curajoși, am a venit în jumătatea adversă și am marcat trei goluri. Dar în acest moment nu mă pot gândi la aspecte pozitive. Ne-am dezamăgit fanii, ne-am dezamăgit pe noi înșine și suntem extrem de supărați", a declarat Ten Hag.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo