Antonio Conte vrea să-și întărească echipa în această vară și, deși a făcut deja câteva mutări, mai are ținte importante pe piața transferurilor.
Unul dintre fotbaliștii doriți la Tottenham este Lautaro Martinez, un jucător care îi place foarte mult antrenorului italian. Potrivit jurnalistului Alfredo Pedulla, șefii lui Spurs ar fi dispuși să plătească 90 de milioane de euro pentru argentinian.
Atacantul de 24 de ani mai are contract cu Inter până în 2026 și, conform agentului său, Alejandro Camano, nu își dorește să plece de la Milano.
Premier League
Conte își face Dream Team! Spurs, aproape să perfecteze al 2-lea cel mai scump transfer din istorie
30/06/2022 LA 08:03
"Nu există motive pentru o plecare de la Inter", a spus impresarul, informații pe care Pedulla le consideră valide. Cu toate astea, jurnalistul a punctat că oficialii lui Tottenham nu vor face un pas înapoi.
Oferta de 90 de milioane de euro ar putea fi foarte tentantă pentru șefii milanezilor, care ar putea accepta transferul doar din considerente financiare.
Citește și:

Tottenham e foarte activă pe piața transferurilor

După ce i-a adus rezervă lui Lloris (pe Fraser Forster) și l-a semnat din postură de jucător liber de contract pe Ivan Perisic, formația londoneză a câștigat bătălia pentru Yves Bissouma.
Unul dintre cei mai buni închizători din Premier League, jucătorul de 25 de ani din Mali era pe lista mai multor cluburi mari, dar Tottenham s-a mișcat cel mai repede. Daniel Levy a obținut un preț excelent pentru Bissouma - 25 de milioane de lire (29 de milioane de euro) - suma atât de mică fiind legată de situația contractuală a fotbalistului lui Brighton.
Concret, Bissouma a refuzat orice ofertă de prelungire din partea echipei lui Graham Potter, astfel că din iarnă ar fi intrat în ultimele 6 luni de contract și ar fi putut semna gratis cu altă formație.
Odată cu venirea lui Yves Bissouma, Conte va avea probabil cel mai puternic cuplu de mijlocași centrali din prima ligă engleză, Pierre-Emile Hojbjerg făcând un ultim sezon încântător.
Liga
Atletico Madrid a pus ochii pe unul dintre oamenii de bază ai lui Conte! Ce fotbalist vrea Simeone
17/06/2022 LA 15:24
Premier League
Concurență serioasă pentru un star de la City! Ce club de top a intrat în cursa pentru transfer
01/06/2022 LA 10:53