Acționar la Los Angeles Dodgers și Los Angeles Sparks, Boehly a cumpărat-o în 2022 pe Chelsea și a făcut transferuri de peste 260 de milioane de euro, peste orice altă echipă din top 5 campionate din Europa.
Premier League e de departe cel mai puternic campionat al lumii, iar sumele primite de cluburi din drepturile TV, bilete sau merchandising sunt uriașe. Dar profitul poate fi și mai mare, crede patronul lui Chelsea, care a venit cu o propunere concretă de a se organiza un All-Star Game, după modelul sporturilor americane.
"Major League Baseball a organizat All-Star Game în acest an și a făcut 200 de milioane de dolari jucându-se luni și marți. Putem să facem ușor un All-Star Game în Premier League, între nord și sud", a explicat miliardarul patron al lui Chelsea.
Premier League
Ronaldo a fost la un pas de Al-Hilal! Ce bonus a ratat și de ce nu s-a materializat transferul
ACUM 4 ORE

Cum ar arăta un All Star Game în Premier League?

Trebuie spus că majoritatea cluburilor din Premier League sunt poziționate în sudul geografic al Angliei, lucru perfect de înțeles în contextul în care Londra are nu mai puțin de 7 echipe în prima ligă engleză: Spurs, Arsenal, Chelsea, West Ham, Fulham, Brentford și Palace.
Astfel, dacă s-ar face o împărțire a cluburilor astfel încât să fie un echilibru "nord-sud", după principiul 10 vs 10, Premier League s-ar împărți astfel:
  • Nord: Newcastle, Leeds, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Everton, Nottingham Forest, Leicester, Wolves, Villa
  • Sud: Spurs, Arsenal, Chelsea, West Ham, Fulham, Brentford, Palace, Brighton, Southampton, Bournemouth.
Cum ar putea arăta un all-star Game în Premier League?
Nord
  • Alisson - Trent Alexander-Arnold, Dias, Van Dijk, Cancelo - B.Guimaraes, Bruno Fernandes - Antony, Salah, De Bruyne - Haaland
Sud
  • Lloris - James, Gabriel, Koulibaly, Perisic - Kante, Rice - Bowen, Saka, Son - Kane
Premier League
Chelsea intră în cursa pentru cel mai dorit jucător din Europa! Se întrec cu Real și Liverpool
ACUM 5 ORE
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
ACUM 11 ORE