Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola a dezvăluit care este cea mai bună echipă din Premier League în acest sezon! "Am simțit asta"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/02/2023 la 20:16 GMT+2

Manchester City o va întâlni miercuri seară, în deplasare, pe Arsenal, într-o restanță contând pentru a 12-a etapă din Premier League. Înaintea derby-ului, antrenorul Pep Guardiola a spus că echipa lui Mikel Arteta este, în acest moment, cea mai bună formație din campionatul Angliei.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Arsenal este cea mai puternică echipă din Premier League, a estimat marți antrenorul rivalei Manchester City, Pep Guardiola, cu o zi înaintea derby-ului de pe Emirates dintre primele două clasate.
City, aflată la trei puncte în spatele lui Arsenal și cu un meci mai mult disputat, va spera să se apropie de primul loc după ce a trecut peste o perioadă mai slabă, învingând-o duminică pe Aston Villa cu 3-1.
Manchester City, deținătoarea titlului în Premier League, va găsi o sursă de inspirație în victoria de luna trecută din Cupa Angliei împotriva echipei londoneze (1-0 pe teren propriu).
"Până acum, ei sunt cea mai bună echipă din Premier League. Noi am simțit asta acum câteva săptămâni în Cupa Angliei. Ei stau foarte bine la capitolul angajament. Va fi o bătălie mare de tot. Trebuie să fii pregătit", a declarat Guardiola într-o conferință de presă, citat de Agerpres.
"Eu nu cred cu adevărat că acum o săptămână nu eram în formă, iar acum suntem din nou în formă. Fiecare meci este diferit, poți să joci bine și să câștigi și totul este perfect, dar mâine poți să pierzi. Mâine este un meci important, toată lumea știe și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun", a spus tehnicianul.
Citește și:

Guardiola nu are motive să se plângă

Guardiola a respins, de asemenea, afirmațiile potrivit cărora succesul de duminică a schimbat starea de spirit la City, el subliniind că unitatea din cadrul echipei nu este influențată de rezultate.
"După Arsenal a existat această unitate, sunt niște oameni incredibili. Nu am de ce să mă plâng. Toată lumea greșește, eu în primul rând. Atmosfera este bună, foarte, foarte bună de mulți ani.
Se întâmplă multe lucruri, cum ar fi succesul, uneori lucruri mărunte trebuie ajustate pentru a înțelege lucrurile altfel. Suntem încântați să fim împreună nu fiindcă o învingem pe Villa sau pierdem cu Spurs", a spus spaniolul.
Duelul dintre Arsenal și Manchester City, contând pentru a 12-a etapă din Premier League, este programat miercuri seară, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo