Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, pe picior de plecare de la PSG. Ce echipă este favorită să îi obțină semnătura

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/02/2023 la 14:52 GMT+2

Neymar pare să aibă zilele numărate la PSG. Clubul parizian încearcă în această perioadă să îi găsească starului brazilian o nouă destinație. În ultimele zile, Neymar a avut un schimb dur de replici cu Marquinhos și Luis Campos după meciul pierdut la Monaco, lucru care a ajuns imediat în atenția presei.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Neymar nu traversează cel mai bun moment la PSG, echipa având și ea de suferit în ultima perioadă. Oficialii din Hexagon par siguri că vor să se despartă de starul brazilian în vară, la finalul sezonului, așa că încearcă să îi găsească o nouă destinație.
În dezastrul de la Monaco, din weekend, sud-americanul trebuia să fie vioara întâi a echipei, în condițiile în care Messi și Mbappe au lipsit. Nu a reușit să se impună pe teren, dar a avut în vestiar un conflict cu Luis Campos, la finalul jocului.
Astfel, în ciuda prestațiilor bune din acest sezon, PSG își dorește, ca și anul trecut, să-l vândă pe atacantul Selecao în vară. Problema, așa cum s-a întâmplat deja în iulie trecut, este reprezentată de salariul său și de situația contractuală. Neymar și-a reînnoit angajamentul până în 2027, iar jucătorul este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lot, încă un motiv pentru conducătorii clubului să îi caute acestuia un contract nou.
Plecarea lui Neymar de la campioana Franței trezește întrebarea viitoarei destinații a starului brazilian. Sport Bible indică faptul că Barcelona ar fi principala favorită să îi obțină semnătura lui Neymar, în cazul în care acesta s-ar despărți de PSG la finalul actualui sezon.
În lista posibilelor destinații pentru brazilian se află, pe poziția secundă, Chelsea. Alte formații care ar intra și ele în cursa pentru fotbalistul parizienilor sunt Manchester United, Manchester City, Newcastle sau Real Madrid.
Alegerea lui Neymar de a semna cu Barcelona, care se află prima pe listă pentru efectuarea transferului, nu ar fi o surpriză. Mutarea ar reprezenta o întoarcere a acestuia pe Camp Nou, la formația la care a evoluat în perioada 2013-2017, perioadă în care a înscris de 68 de ori în 123 de apariții.
CITEȘTE ȘI:

NEYMAR A RECUNOSCUT TENSIUNILE DIN VESTIARUL LUI PSG: "E ENERVANT SĂ IASĂ TOTUL LA IVEALĂ"

Apele sunt destul de agitate la Paris și după înfrângerea fără drept de apel din week-end-ul trecut de la Monaco, scor1-3, presa din Hexagon a scris că în vestiar au existat schimburi acide de replici. Neymar și Marquinhos l-au contrat dur pe Luis Campos, după ce oficialul le-a reproșat jucătorilor că nu au fost deloc agrsivi în Principat.
Vorbind cu presa la conferința de presă de dinaintea meciului cu Bayern, din Champions League, Neymar a recunoscut totul, dar a subliniat că spiritile s-au încins în scop constructiv, așa cum se întâmplă în orice grup la un moment dat. Brazilianul s-a arătat însă foarte dezamăgit de faptul că tensiunile nu au rămas în vestiar, așa cum ar fi fost normal, și totul a apărut în presă, punându-l într-o postură proastă.
"S-a întâmplat, da. Nu am fost de acord cu ceea ce se spunea la acel moment, așa că am avut o discuție despre asta. Vorbesc cu prietenii mei în fiecare zi și îi iubesc pe toți.Vorbim despre fotbal, toți. Fotbalul înseamnă comunicare. Desigur, există respect de ambele părți și, uneori, nu ești de acord cu părerile celorlalți. Deci ar putea exista o discuție pentru a îmbunătăți echipa, atmosfera, jocul nostru.
Am pierdut câteva meciuri și suntem frustrați de asta. Vrem să câștigăm tot timpul. Când apar înfrângerile, doare, așa că discuțiile fac parte din asta. Asta ne poate ajuta să ne îmbunătățim ca echipă. Cred că a ajutat pentru că am lămurit lucrurile. Știm la ce ne gândim cu toții.
În ceea ce privește blocarea unor astfel de lucruri în vestiar, uneori sunt lucruri care apar în presă și pot deveni virale foarte repede. Când există astfel de informații, suntem supărați. Este al șaselea sezon al meu aici la PSG și este dificil. Uneori lucrurile au ieșit la iveală în momente importante, ca înaintea unei finale. Dar nu știu ce s-a întâmplat.
Ca jucător, nu mă afectează doar pe mine, ci afectează pe toată lumea și pe antrenor. Trebuie să aflăm ce se întâmplă. Lucrurile din vestiar nu ar trebui să iasă la iveală. Asta e trist. Sunt lucruri care trebuie rezolvate pe plan intern și nu pe stradă.Trebuie să rămânem împreună, așa că e enervant să iasă lucrurile la iveală. Sunt sigur că vor fi mai multe în viitor. Toate acestea fac parte din fotbal", a spus Neymar, citat de RMC Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo