Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, ironic la adresa lui Zlatan Ibrahimovic: "Are perfectă dreptate, am un ego prea mare"

Alex Masgras

Actualizat 05/11/2022 la 14:10 GMT+2

Pep Guardiola i-a răspuns lui Zlatan Ibrahimovic, în mod ironic, după ce atacantul suedez a spus că rămâne de văzut dacă antrenorul spaniol îl va lăsa pe Erling Haaland să devină mai mare decât el.

Pep Guardiola și Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Imago

Pep Guardiola nu a ezitat să îi răspundă lui Zlatan Ibrahimovic, după ce atacantul lui AC Milan a declarat că are semne de întrebare în legătura evoluție lui Erling Haaland sub comanda antrenorului spaniol. Concret, suedezul a declarat că rămâne de văzut dacă egoul lui Pep Guardiola îi va permite atacantului norvegian să devină mai mare decât el:
Poate Guardiola să îl îmbunătățească? Asta depinde de ce ego are Guardiola, dacă îi permite lui Haaland să fie mai mare decât el sau nu. Pe mine nu m-a lăsat, nici pe alți jucători", a declarat Ibrahimovic.
La conferința de presă premergătoare partidei dintre Manchester City și Fulham, Guardiola i-a răspuns în mod ironic jucătorului pe care l-a pregătit la Barcelona:
"Are perfectă dreptate, am un ego prea mare. Nu îmi place când Erling marchează trei goluri iar toată atenția se îndreaptă asupra lui. Sunt gelos. Sincer, chiar sunt gelos. I-am spus «Erling, gara cu golurile, altfel The Sun și Daily Mail nu vor mai scrie despre mine»", a declarat Pep Guardiola.
Citește și:

Pep Guardiola a confirmat că Haaland a revenit la antrenamente

Ultima partidă a lui Erling Haaland a fost cea de la Dortmund, atunci când a evoluat 45 de minute. De atunci, el a ratat partidele cu Leicester și Sevilla din cauza unei accidentări la picior.
Înaintea partidei cu Fulham, Pep Guardiola a confirmat că atacantul norvegian a revenit la antrenamente, dar nu a putut spune cât și dacă Haaland va evolua în partida de sâmbătă:
"Se simte mult mai bine, vom decide astăzi (n.r. vineri). E un pas înainte, se antrenează. Avem antrenament și vom vedea. Vom lua în considerare opinia lui, dar și opinia doctorului. 90 de minute sau mai puțin, vom vedea", a spus Guardiola.
Manchester City are șansa de a reveni pe primul loc în Premier League pentru cel puțin o zi, până la partida lui Arsenal de pe Stamford Bridge cu Chelsea. Campioana din Anglia va primi vizita celor de la Fulham, ocupanta locului 7.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo