Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, mesaj pentru fani după victoria cu Wolves! "Prefer să ne huiduiți decât să faceți asta"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 22/01/2023 la 19:28 GMT+2

Manchester City s-a impus cu 3-0 în fața lui Wolverhampton, iar la finalul partidei, Guardiola a avut un mesaj clar pentru fani. Tehnicianul este convins că aportul suporterilor poate fi decisiv în stabilirea campioanei din Premier League, tocmai de aceea le-a cerut ajutorul.

Manchester City manager Pep Guardiola during the Premier League match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad Stadium on January 19, 2023 in Manchester, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Manchester City a avut o nouă reprezentație de clasă, câștigând cu 3-0 pe teren propriu, în fața lui Wolverhampton. Pep Guardiola a avut un discurs motivator la finalul partidei câștigate. Antrenorul spaniol a cerut aportul fanilor la fiecare meci, sperând ca unitatea creată între jucători și fani să facă diferența în stabilirea campioanei din Premier League.
"E o victorie meritată. Ne-am descurcat foarte bine și am marcat la momentul potrivit, mai ales în repriza a doua. Este o altă victorie importantă după cea cu Tottenham și e foarte important să continuăm pe acest drum. Jucătorii au calitate, au fost foarte serioși și am făcut un joc fantastic.
Pe Haaland l-am schimbat în majoritatea meciurilor când a dat două sau trei goluri. Dacă îl lăsam 90 de minute, probabil că mai dădea goluri, dar e important să ne ajute să câștigăm meciuri. Prezența sa e foarte importantă ținând cont de momentul în care ne aflăm acum.
Prefer ca suporterii să ne huiduie și să ne critice decât să îi văd că stau liniștiți. Dacă suntem aici și arătăm un joc slab vreau ca fanii să ne arate asta și să ne arate că nu sunt fericiți. Prefer să ne huiduie decât să nu spună nimic.
Când suporterii oferă energie, indiferent în ce fel, jucătorii simt asta. Simt și eu, iar împreună suntem mai puternic. Până la urmă, ei au venit aici să se simtă bine. În ultimii ani am avut momente frumoase împreună, haide-ți să o facem din nou", a spus Pep Guardiola la finalul partidei cu Wolves, citat de BBC.
Citește și:

Erling Haaland, prestație de vis în victoria cu Wolves

Erling Haaland a deschis scorul în minutul 40, dintr-o centrare excelentă a lui Kevin De Bruyne. Belgianul i-a pus mingea pe cap atacantului și a devenit jucătorul cu cele mai multe assit-uri în toate competițiile din top 5 ligi europene.
Norvegianul a mai marcat de două ori până la final, o dată din penalty, iar o dată după o greșeală în defensiva adversă.
Acesta a fost al 4-lea hattrick al lui Haaland de când a ajuns în Premier League. De doar 19 partide a avut nevoie atacantul pentru a atinge această bornă, depășind atacanți de clasă, care au avut nevoie de mult mai multe meciuri pentru a ajunge la 4 meciuri cu cel puțin trei reușite. Este cazul lui Van Nisterlooy, care a avut nevoie de 65 de meciuri, a lui Luis Suarez (81 de meciuri), Alan Shearer (86) sau Robbie Fowler (89 de meciuri).
Totodată, Haaland a ajuns la 24 de reușite de când a ajuns în campionatul Angliei, mai multe decât golgheterii din ultimele 4 sezoane. Aubameyang, Salah, Mane, Vardy, Kane sau Son, nu au reușit să marcheze mai mult în ultimii ani în 38 de etape.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo