Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Peter Crouch, critic la adresa lui Jurgen Klopp! Ce l-a deranjat pe fostul fotbalist englez

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/08/2022 la 18:23 GMT+3

Peter Crouch i-a criticat decizia lui Jurgen Klopp de a nu îl folosi pe Darwin Nunez din primul minut al meciului cu Fulham, din prima etapă a Premier League.

Jürgen Klopp über Darwin Nunez

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Fostul atacant al lui Liverpool a declarat că ar fi fost furios dacă era în locul lui Darwin Nunez, mai ales că uruguayanul a înscris în victoria lui Liverpool din Community Shield, împotriva lui Manchester City.
Adus de la Benfica pentru 75 de milioane de euro, atacantul de 23 de ani nu a fost titular, în locul acestuia jucând Roberto Firmino, care este aproape de plecarea de pe Anfield în această vară.
"Dacă ai un pre-sezon bun, înscrii goluri. A înscris 4 goluri în pre-sezon și unul în Community Shield, așa că, dacă aș fi în locul lui, aș fi foarte furios. Jurgen este un tip diferit. Este mai fioros decât Rafa (n.r. Benitez), dar nu aș fi fost fericit dacă nu aș fi jucat. Dar trebuie să îi respectăm decizia lui Klopp", a spus Peter Crouch, pentru BTSport.
După încheierea stagiilor de pregătire, Darwin Nunez a impresionat în duelul de pe King Power Stadium, împotriva lui Manchester City, de săptămâna trecută. De asemenea, uruguayanul a marcat 4 goluri în amicalul cu RB Leipzig, încheiat cu scorul de 5-0 pentru Liverpool.
Citește și:

Darwin Nunez, debut cu gol în Premier League

Atacantul uruguayan a debutat cu dreptul în Premier League. Intrat în minutul 51 al meciului cu Fulham, în locul lui Roberto Firmino, Nunez și-a făcut simțită prezența în minutul 64, când a marcat golul de 1-1.
Până la finalul partidei, Nunez a mai oferit o pasă de gol, în minutul 80, când Mohamed Salah a stabilit scorul final al duelului din prima etapă a Premier League, 2-2.
Pentru Liverpool, egalul cu Fulham reprezintă un început slab de sezon. În următoarea etapă de Premier League, Liverpool va juca acasă împotriva celor de la Crystal Palace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo