Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Manchester United, după ce Cristiano Ronaldo a plecat în timpul meciului cu Rayo

Alex Masgras

Actualizat 01/08/2022 la 18:17 GMT+3

Cristiano Ronaldo a plecat înaintea fluierului final al partidei amicale din Manchester United și Rayo Vallecano, lucru care i-a deranjat pe fanii "diavolilor roșii". După ce au apărut imaginile cu starul portughez părăsind Old Trafford, clubul a reacționat.

Cristiano Ronaldo wieder am Ball im Old Trafford

Credit imagine: SID

După ce a ratat perioada de pregătire cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a rezistat doar 45 de minute în meciul amical cu Rayo Vallecano de duminică.
Vara aceasta, Ronaldo a fost în centrul atenției, superstarul portughez dorind să plece de la United. Cu toate acestea, el nu a reușit să găsească o nouă echipă, fiind nevoit să revină în cele din urmă la Manchester, acolo unde mai are contract pentru încă un sezon.
Toate discuțiile din ultimele săptămâni i-au nemulțumit și mai mult pe unii dintre fanii echipei, după gestul portughezului, care a părăsit Old Trafford înaintea fluierului final al amicalului cu Rayo Vallecano. Cu toate acestea, United a reacționat și a dezvăluit că nu are o problemă cu acest lucru, deoarece portughezul nu a fost singurul jucător al echipei care a făcut acest lucru ieri, potrivit Sky Sports.
Citește și:

Manchester United, egal cu Rayo Vallecano, înainte de debutul în Premier League

Manchester United a disputat duminică ultimul meci amical înaintea debutului în Premier League. Echipa lui Erik ten Hag a remizat pe Old Trafford cu Rayo Vallecano, scor 1-1. Amad Diallo a deschis scorul 48 pentru gazde, spaniolii restabilind egalitatea prin Alvaro Garcia în minutul 57.
Cu o zi înainte, la Oslo, Manchester United a pierdut un alt meci amical. Adversara "diavolilor" a fost Atletico Madrid, echipă care s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Joao Felix în minutul 86.
În această vară, Manchester United a obținut în meciurile de pregătire trei victorii (4-0 vs Liverpool, 4-1 vs Melbourne Victory și 3-1 vs Aston Villa), două rezultate de egalitate (2-2 vs Aston Villa și 1-1 vs Rayo Vallecano) și o înfrângere (0-1 vs Atletico Madrid).
Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League pe teren propriu, atunci când va primi vizita celor de la Brighton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo