"Regele joacă duminică", scria CR7 pe Instagram acum câteva zile, anunţându-şi revenirea la Manchester United.
La o zi după eşecul cu Atletico Madrid, Ten Hag a programat un alt amical, în care a folosit cu precădere rezervele. Printre cei trimişi în teren din primul minut s-a numărat şi Cristiano Ronaldo, fotbalist care a revenit la Carrington abia în această săptămână, după ce a forţat transferul la o echipă de UCL toată vara.
În ciuda comportamentului său, fanii din Teatrul Viselor l-au primit ca pe un erou, ovaţionând crainicul în momentul în care acesta a citit echipele de start, la început.
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
IERI LA 14:11
Mult în urmă cu pregătirea fizică, portughezul a rezistat doar o repriză în amicalul cu spaniolii, fiind schimbat la pauză. Nemulţumit, CR7 şi-a făcut bagajul şi a plecat de pe Old Trafford în timpul reprizei secunde, semn că îl interesează extrem de puţin ce se întâmplă cu United.
Fanii "diavolilor" erau oricum scindaţi înainte de meci, dar primirea făcută lusitanului s-a înscris probabil în logica dorinţei de a exista linişte la echipă. Totuşi, după noul gest lipsit de consideraţie şi de respect faţă de club, Ronaldo a fost distrus de suporteri, pe reţele de socializare.

Ronaldo nu va juca în startul sezonului, chiar dacă rămâne la United

Ronaldo are un singur obiectiv pentru noul sezon: să plece de la United şi să continue să evolueze în Champions League, competiţie în care e golgheter absolut. Momentan, nu există o ofertă concretă pentru el, iar United nu ia în calcul să îl lase liber de contract, cum spera vârful. Acesta mai are contract până în vara viitoare şi ar putea fi obligat să îşi ducă înţelegerea la capăt, deşi presa din Vest crede că ruptura e singura variantă plauzibilă.
Indiferent ce se va întâmpla, un lucru e clar. După ce a lipsit la toată pregătirea de vară, vârful de 37 de ani nu are vreo şansă să fie pe teren în primele meciuri de Premier League.
"Nu pot să spun în momentul ăsta (n.r. când ar putea fi titular la United). A lipsit pe toată durata pregătirii de vară şi e departe de a fi la acelaşi nivel cu jucătorii noştri de top. Are nevoie de timp şi are nevoie de meciuri pentru a recupera", a spus Ten Hag, înainte de amicalul cu Rayo Vallecano.
United debutează în noul sezon în weekendul viitor, când pe Teatrul Viselor va veni Brighton, formaţie care le-a predat o adevărată lecţie "diavolilor" în returul sezonului trecut. Fără Ronaldo, Ten Hag se va baza în ofensivă pe trioul Jadon Sancho - Martial - Rashford, cei trei evoluând constant bine în partidele de pregătire.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37