Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Rezultatul perfect!" Klopp, în al nouălea cer după ce Liverpool a învins Man City, "cea mai bună echipă din lume"

Irina Aldea

Publicat 16/10/2022 la 22:35 GMT+3

Jurgen Klopp și-a lăudat jucătorii pentru că au obținut un rezultat "perfect" împotriva unei echipe a lui Manchester City pe care o consideră cea mai bună din lume.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a provocat prima înfrângere din acest sezon în Premier League pentru Manchester City, datorită unui gol marcat în repriza a doua de Mohamed Salah cu doar 15 minute înainte de final, dar Klopp a fost eliminat la finalul meciului pentru proteste. Managerul lui Liverpool s-a declarat încântat de prestația echipei sale după ce aceasta și-a revenit în formă învingând o echipă a lui Manchester City pe care germanul a descris-o drept "cea mai bună echipă de fotbal din lume".
Cei doi giganți din Premier League s-au luptat pentru titlu în ultimii ani, dar au ajuns la momentul acestei confruntări traversând forme de joc total diferite; victoria lui Liverpool a marcat doar a treia victorie în campionat din acest sezon, în timp ce pentru City a fost prima înfrângere.
CITEȘTE ȘI:

Klopp, fericit după ce Liverpool a învins Man City, "cea mai bună echipă din lume"

"Rezultatul perfect. Performanța, foarte, foarte bună, într-un meci incredibil de intens. Ne-am apărat la un nivel incredibil de ridicat timp de 99 de minute aproape. Ei au avut momentele lor, dar, mai ales în careu, ne-am descurcat extrem de bine. Acest lucru a fost, evident, important pentru noi astăzi. Ne-am prezentat astăzi și asta este tot ce am vrut să facem.
City nu a avut aceste situații de contraatac, noi le-am avut de trei ori. Situația din jurul golului este doar o conștientizare senzațională din partea lui Alisson și remarcabilă din partea lui Mo. Poate că ratează una, dar nu va rata două într-o situație similară. Golurile decid meciul, dar au fost atât de multe momente bune de fotbal împotriva a ceea ce aș spune că este cea mai bună echipă de fotbal din lume", a transmis Klopp pentru SkySports.
Klopp a primit un cartonaș roșu la finalul meciului pentru protestele la adresa arbitrului Anthony Taylor, după ce a considerat că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură liberă: "În final, probabil că a meritat, dar nu poți avea această situație. Este cel mai clar fault pe care l-am văzut vreodată în fața arbitrului de linie, iar el nu este deranjat. Este clar. Ei doar se uită la meci, dar noi suntem implicați".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo