Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a fost la un pas de Al-Hilal! Ce bonus a ratat și care a fost motivul pentru care nu s-a materializat transferul

Alex Masgras

Actualizat 28/09/2022 la 20:38 GMT+3

Cristiano Ronaldo ar fi putut primi un bonus uriaș, dacă transferul său la Al-Hilal s-ar fi materializat. Pe lângă salariul de 125 de milioane de euro pe sezon, portughezul ar fi primit alte 28 de milioane de euro la semnătură.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a încercat în această vară să plece de la Manchester United, dar starul portughez a fost refuzat de mai multe echipe. Singura ofertă concretă a fost din partea celor de la Al-Hilal, care au încercat să îl atragă pe Ronaldo în Golf cu o sumă uriașă.
Pe lângă salariul de 125 de milioane de euro pe sezon, Cristiano Ronaldo ar fi primit și un bonus de 28 de milioane de euro la semnătură. În cele din urmă, discuțiile nu s-au materializat, iar portughezul a rămas pe Old Trafford, la Manchester United.
Citește și:

Transferul lui Ronaldo la Al-Hilal nu s-a realizat din cauza unei sancțiuni din partea CAS

Președintele celor de la Al-Hilal, Fahad ben Nafel, a dezvăluit recent că echipa sa a fost foarte aproape de a îl transfera pe Cristiano Ronaldo. Portughezul și-ar fi dat și acordul pentru a evolua în Golf, dar transferul a picat din cauza unei sancțiuni din partea CAS.
"Da, am negociat cu Cristiano Ronaldo. Problema nu a fost legată de bani. Al-Hilal este capabilă să transfere starurile lumii, dar a fost decizia CAS care ne-a oprit din a înregistra jucători", a declarat Fahad ben Nafel, potrivit Daily Mail.
Dacă transferul s-ar fi materializat, Cristiano Ronaldo ar fi devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume.
Al-Hilal a primit o interdicție la transferuri în luna mai, după ce mijlocașul Mohamed Kanno s-a răzgândit și nu a mai acceptat transferul la Al-Nassr, asta după ce se semnase deja contractul între cele două cluburi.
În cele din urmă, Cristiano Ronaldo a rămas la Manchester United, după ce a ratat toată pregătirea de vară. În acest sezon, Ronaldo a evoluat în 8 partidei pentru echipa lui Ten Hag, marcând un singur gol, în deplasarea de la Chișinău din Europa League contra celor de la Sheriff Tiraspol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo