Articol scris de Răzvan Rădulescu
Carney Chukwuemeka nu a vrut să continue în lotul lui Aston Villa, iar Chelsea a profitat. Echipa antrenată de Thomas Tuchel l-a adus pe tânărul mijlocaș în schimbul a 17,9 milioane de euro. Noul patron al clubului din Londra a avut cuvinte de laudă la adresa puștiului minune al lui Chelsea, pe care-l consideră "unul dintre cei mai interesanți jucători tineri din Europa".

Boehly, entuziasmat de Chukwuemeka

Premier League
Plecările de la Chelsea continuă! Cine este fotbalistul care vrea să scape de echipa lui Tuchel
ACUM 11 ORE
Potrivit Mirror Sport, mijlocașul născut în Austria este gata să impresioneze la prima echipă a lui Chelsea. Deși are concurență serioasă în lotul lui Tuchel, Chukwuemeka vrea să evolueze pe teren încă din primul minut.
"Carney este unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din Europa, așa că așteptăm cu nerăbdare să-l vedem în acțiune pe Stamford Bridge. Suntem încântați să putem aduce la Chelsea un tânăr atât de talentat pentru noul sezon și nu numai", a mărturisit Boehly, citat de Mirror Sport.
În ultimele sezoane, Chelsea s-a remarcat prin mai multe transferuri ale unor jucători tineri, după ce a fost criticată pentru că își neglijează propria academie. Mason Mount și Reece James, ambii de la Academia lui Chelsea, sunt acum piese importante în formula tactică a lui Thomas Tuchel.
Citește și:

Chukwuemeka: "Nu am putut să-mi scot Chelsea din cap"

Fotbalistul în vârstă de 18 ani nu a vrut să continue sub nicio formă pe Villa Park, iar singura formație la care visa mijlocașul a fost Chelsea. Carney este foarte încrezător înaintea debutului din Premier League. Sportivul englez vrea să câștige cât mai multe trofee pe Stamford Bridge.
"Am fost destul de agitat, dar nu am putut să-mi scot Chelsea din cap în ultimele zile, așa că sunt foarte fericit și ușurat că totul s-a terminat. Sunt atât de entuziasmat și abia aștept să intru pe teren, să întâlnesc toți jucătorii și să încerc să câștig meciuri și trofee cu Chelsea", a declarat Carney.
Cotat la 6 milioane de euro conform Transfermarkt, Carney Chukwuemeka a strâns deja 16 partide pentru prima echipă a lui Aston Villa în Premier League și Cupa Angliei, reușind o pasă decisivă.
Premier League
Timo Werner, aproape de plecarea de la Chelsea! Unde este dorit fotbalistul
ACUM 13 ORE
Premier League
Fanii lui Everton, momentul startului de sezon! Gest superb, în minutul 15 al duelului cu Chelsea
ACUM 19 ORE