Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham a ratat în prelungiri victoria pe terenul ultimei clasate! Kane a egalat un record vechi de 25 de ani

Bianca Dumitru

Publicat 18/03/2023 la 19:06 GMT+2

Tottenham a remizat în această după-amiază, cu scorul de 3-3, pe terenul celor de la Southampton, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Premier League. Spurs a ratat șansa de a urcat pe locul 3 al clasamentului.

: Harry Kane of Tottenham Hotspur scores the team's second goal past Gavin Bazunu of Southampton during the Premier League match between Southampton FC and Tottenham Hotspur at Friends Provident St. Mary's Stadium on March 18, 2023 in Southampton, England

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a remizat în această după-amiază, cu scorul de 3-3, pe terenul celor de la Southampton, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Premier League.
Primele 45 de minute de joc au fost marcate de schimbări. Antrenorii ambelor echipe au fost nevoiți să facă fiecare câte două înlocuiri, după ce 4 jucători s-au accidentat în doar 30 de minute, fiind stabilit un record incredibil.
Scorul a fost modificat pentru început în prelungirile primei reprize, când Pedro Porro a reușit primul său gol în tricoul celor de la Spurs, după o pasă a lui Son.
Imediat după pauză, Southampton a egalat prin Adams, care a primit o pasă foarte bună în care și a șutat pe jos, învingându-l pe Forster.
Citește și:

Tottenham a ratat victoria în prelungiri

Apoi, în minutul 65, Harry Kane a dat al nouălea gol cu capul din acest sezon, ducându-și echipa în avantaj. Prin această reușită, englezul a egalat recordul lui Duncan Ferguson, din sezonul 1997/98.
După 10 minute, Perisic și-a trecut și el numele pe tabelă, după un șut puternic din afara careului, iar după alte două minute, Walcott a modificat încă o dată scorul, micșorând diferența, după ce a ajuns la mingea lăsată liberă în careu.
Scorul final a fost stabilit în minutul 90+3, de Ward-Prowse, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma unui fault. Southampton a reușit, astfel, să evite a 18-a înfrângere a sezonului, împiedicându-și adversara să urce pe locul 3 în clasament.
În urma remizei de pe St. Mary's Stadium, Tottenham a rămas pe a patra poziție în Premier League, având 49 de puncte, cu unul mai puțin decât Manchester United, care are două meciuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, Southampton a rămas pe ultimul loc, cu 23 de puncte.
În următoarea etapă din campionatul Angliei, programată la începutul lunii aprilie, Spurs va juca pe terenul celor de la Everton, în timp ce echipa lui Ruben Selles se va deplasa la West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo