Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham a reușit să obțină un punct din deplasarea la Brentford, după ce a fost condusă cu 2-0

Bianca Dumitru

Publicat 26/12/2022 la 16:30 GMT+2

Brentford și Tottenham s-au duelat, în această după-amiază, în primul meci din Premier League după pauza cauzată de Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022. Cele două echipe au remizat, scor 2-2, deși gazdele au condus cu 2-0.

Brentford - Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Brentford a primit în această după-amiază vizita celor de la Tottenham, într-un meci contând pentru a 17-a etapă din Premier League, prima după întreruperea cauzată de Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Cele două echipe au încheiat partida la egalitate, cu scorul de 2-2, formația lui Thomas Frank nereușind să câștige deși a condus cu 2-0.
Gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Janelt, care a șutat pe jos din interiorul careului, după o fază la care au participat și Mbeumo și Jensen.
Până la pauză, Brentford ar fi putut să-și dubleze avantajul de pe tabelă, dar golul marcat de Toney în minutul 43 a fost anulat, după consultarea VAR, pe motiv de offside.
Citește și:
În startul reprizei secunde, Toney a reușit totuși să-și treacă numele pe lista marcatorilor, după un corner, mărind diferența de pe tabelă. Oaspeții au reveni în joc în minutul 65, când Kane a înscris primul gol al echipei lui Antonio Conte cu capul, după o pasă perfectă a lui Lenglet.
După doar 6 minute, Hojbjerg a restabilit egalitatea, cu un șut din interiorul careului la colțul lung. Până la fluierul final, niciuna dintre echipe nu a mai reușit să înscrie, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.
În urma acestui rezultat, Brentford a ajuns la 20 de puncte, urcând pentru moment pe locul 9, în timp ce Tottenham a rămas pe a patra poziție a clasamentului, cu 30 de puncte.
În următoarea etapă din Premier League, Brentford va juca în deplasare pe terenul celor de la West Ham, pe 30 decembrie, în timp ce Tottenham va primi vizita celor de la Aston Villa, pe 1 ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo