Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la Liverpool, criticat dur după remiza cu Arsenal! "Nu a învățat nimic în ultimii ani"

Bianca Dumitru

Publicat 10/04/2023 la 10:11 GMT+3

Liverpool și Arsenal au remizat duminică, scor 2-2, într-un meci contând pentru a 30-a etapă din Premier League. La finalul partidei, Trent Alexander-Arnold a fost criticat de Roy Keane și Jamie Carragher.

Granit Xhaka of Arsenal is held back by Alisson Becker as they argue with Trent Alexander-Arnold of Liverpool who is held back by Ibrahima Konat

Credit imagine: Getty Images

Liverpool și Arsenal au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul de duminică seară, de pe Anfield, contând pentru a 30-a etapă din Premier League.
La finalul partidei, Roy Keane și Jamie Carragher au analizat prestația lui Trent Alexander-Arnold, cel care a dat pasa decisivă pentru golul lui Firmino din minutul 87, care a stabilit scorul final.
În ciuda assist-ului, în prima parte a jocului, fotbalistul de 24 de ani a fost implicat în strategia defensivă a lui Liverpool, care nu a funcționat prea bine, echipa încasând două goluri în 20 de minute.
Astfel, Roy Keane s-a arătat surprins de modul în care Trent Alexander-Arnold a evoluat în apărare, spunând că acesta nu a crescut deloc din punct de vedere defensiv în ultimii ani.
"Este surprinzător cu Trent. E ca și cum n-ar fi jucat niciodată pe această poziție înainte. Este un jucător cu experiență, a jucat sute de meciuri, a câștigat câteva trofee importante, este un jucător internațional.
Oamenii se mișcă repede în jurul lui. Parcă nu a mai văzut asta niciodată. Trebuie să se confrunte cu așa ceva în fiecare zi la antrenament, se confruntă cu asta de fiecare dată când joacă un meci de nivel superior.
Pare surprins de fiecare dată când cineva are o mișcare bună împotriva lui. Nu a învățat nimic în ultimii ani. Asta este partea care mă surprinde, nu s-a îmbunătățit deloc din punct de vedere defensiv", a declarat Keane, citat de Daily Mail.
Citește și:

Trent Alexander-Arnold, criticat după Liverpool - Arsenal

La rândul său, Jamie Carragher a punctat că cei de la Liverpool nu trebuie să-l mai folosească pe Alexander-Arnold în apărare dacă vor să arate bine și să joace la cel mai bun nivel.
"Este despre dacă se va îmbunătăți vreodată din punct de vedere defensiv. Să fiu sincer, nu sunt sigur că o va face. Este un jucător cu experiență. Cred că se va întoarce pe poziția lui, dacă Liverpool revine la cea mai bună formă, cred că îl vom vedea mai mult în față cu mingea și mai puțin apărând. Aceasta este poziția în care trebuie să se afle", a spus Carragher.
În urma remizei de pe Anfield, Liverpool rămâne fără victorie în ultimele 4 etape și e pe locul 8, la 12 puncte de Manchester United, ocupanta locului 4. În ceea ce o privește pe Arsenal, aceasta mai păstrează 6 puncte avans față de City, dar "cetățenii" au un meci mai puțin disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo