Ten Hag era văzut marea speranţă a lui United pentru un sezon în care să revină cu şanse în lupta pentru un loc de Champions League. Nu poate fi vorba de un loc între primele 4, lotul lui United fiind în prezent unul îngrozitor, care nu le dă mari speranţe fanilor.
După ce în prima etapă a pierdut acasă, cu Brighton, Ronaldo&Co au mers la Brentford, formaţie pe care au învins-o anul trecut tur-retur. Lusitanul a fost titular în această seară, deşi nu e pus la punct cu condiţia fizică, în primul "11" făcându-şi loc şi Lisandro Martinez, fostul fundaş al lui Ajax pentru care Ten Hag a insistat.
Micuţul apărător central şi De Gea au fost eroii negativi în prima repriză, când gafele incredibile din apărarea lui United au făcut ca după 35 de minute tabela să arate un neverosimil 4-0. Dasilva, Jensen, Ben Mee şi Mbeumo au punctat pentru londonezi, pentru o umilinţă completă a lui United.
Premier League
Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United! Gestul la care a recurs starul portughez
IERI LA 17:01
Ultima dată când United a fost condusă cu 4 goluri după 35 de minute se întâmpla acum 32 de ani, înainte de înfiinţarea Premier League (mai, 1990, când Nottingham Forest conducea cu 4-0 după 25 de minute)
United nu a pierdut primele două meciuri într-un sezon din 1992-1993. Ten Hag a devenit primul antrenor din 1921 până în prezent care pierde primele sale două meciuri pe banca tehnică a lui United.

United, o altă faţă după pauză

Umilită în prima repriză, United a arătat totuşi o altă faţă în ultimele 45 de minute. Ten Hag a trimis la pauză trei jucători noi în teren - McTominaz, Malacia şi Varane -, iar echipa de pe Old Trafford a câştigat în consistenţă.
Probabil şi ca urmare a scorului, Brentford s-a retras şi i-a permis lui United să domine, aceasta arătând în unele momente că poate să joace şi un fotbal relativ plăcut ochiului.
Totuşi, în ciuda unei reprize secunde destul de bune, rezultatul ruşinos rămâne, iar premisele pentru un sezon reuşit nu par să existe.
Rio Ferdinand, legendarul fundaş al lui United, a suferit enorm pe parcursul partidei cu Brentford, simţindu-se umilit de ce se întâmplă cu echipa sa de suflet. Mesajul postat pe twitter de fostul mare apărător englez nu are nevoie de niciun comentariu.
Pentru United la orizont e partida cu Liverpool, de pe Old Trafford, astfel că o a treia înfrângere a sezonului pare doar o chestiune de timp. Stagiunea trecută, "cormoranii" au distrus-o pe marea rivală, pe Old Trafford, impunându-se cu 5-0.
United e pe ultimul loc în Premier League, după două etape, fără punct acumulat şi un golaveraj de 1-6. Evident, nu se pune problema retrogradării, dar un loc de UCL pare o utopie la cât de mult suferă jocul "diavolilor".
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
29/09/2022 LA 06:02
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
25/09/2022 LA 14:11