Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, cel mai scump transfer din istoria sa: 121 milioane € pentru atacantul perfect

Cristian Mihală

Actualizat 07/02/2023 la 08:30 GMT+2

Manchester United e gata de cel mai scump transfer din istoria Premier League. "Diavolii" sparg banca pentru golgheterul lui Napoli, Victori Osimhen.

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 01: Liverpool's Ibrahima Konate battles with Napoli's Victor Osimhen during the UEFA Champions League group A match between Liverpool FC and SSC Napoli at Anfield on November 1, 2022 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Da

Credit imagine: Getty Images

Deși s-a speculat varianta că Ansu Fati e pe lista lui Ten Hag, probabilitatea ca Barcelona să îi dea drumul în vară pentru un preț decent este mică. În consecință, oficialii de pe Old Trafford au un alt as în mânecă.
Daily Mail anunță că gruparea din Teatrul Viselor e gata să pună la bătaie 121 de milioane de euro pentru aducerea lui Victor Osimhen. Ar însemna cel mai scump transfer din istoria Premier League, la egalitate cu Enzo Fernandez, care a fost adus în această iarnă de la Benfica la Chelsea pentru aceeași sumă.
Vârful lui Napoli e într-o formă de vis, punând umărul serios la ceea ce pare a fi primul titlu pentru gruparea de lângă Vezuviu post Maradona. El este golgheterul la zi din Serie A, cu 16 goluri marcate în actuala stagiune.

United, all-in pentru transferul lui Osimhen

Ten Hag vrea neapărat un atacant de clasă la United, după ce în acest sezon trebuie să se bazeze pe Weghorst și Martial, amândoi cu mult sub pretențiile unui club de talia celui din Manchester. United este o echipă aproape completă, iar un vârf de careu e piesa lipsă dintr-un puzzle aproape perfect.
Informația privind transferul lui Osimhen e confirmată și de Gazzetta dello Sport, care vehiculează aceeași sumă de transfer ca englezii. În fapt, prețul de 121 de milioane de euro pentru atacantul de 24 de ani e cel fixat de De Laurentiis pentru vârful nigerian.
Cotat la 70 de milioane de euro de siteul de specialitate transfermarkt, Osimhen a sosit la Napoli în 2020, pentru o sumă incredibilă la acea vreme, în contextul în care evoluase la Lille: 75 de milioane de euro. Deși a avut ceva probleme cu accidentările și în primul sezon a jucat în doar 24 de partide, odată cu stagiunea trecută lucrurile s-au schimbat. A marcat 14 goluri în 27 de partide pentru Napoli sezonul trecut, pentru ca acum să aibă 16 goluri și 4 pase decisive în 17 prezențe în Serie A sub comanda lui Spalletti.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo