Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești îngrozitoare din tabăra lui Liverpool, cu doar câteva ore înainte de finala cu Chelsea

Cristian Mihală

Actualizat 25/02/2024 la 14:31 GMT+2

Liverpool nu se va putea baza pe 11 jucători în finala de azi a Cupei Ligii, cu Chelsea. Deși Klopp a sperat până în ultimul moment că Salah, Darwin Nunez și Szoboszlai se vor recupera, stafful medical nu i-a declarat apți de joc.

Derby-Sieg für Jürgen Klopp und den FC Liverpool

Credit imagine: SID

La mijlocul acestei săptămâni, "cormoranii" s-au impus cu Luton, într-o restanță, iar Klopp a trebuit să improvizeze masiv. Asta pentru că nu s-a putut baza pe 11 fotbaliști, printre care titularii indiscutabili Alisson, Alexander-Arnold, Dominik Szobszlai, Mo Salah, Diogo Jota sau Darwin Nunez.
Mo Salah a jucat weekendul trecut și se părea că a fost vorba doar de o menajare a lui cu Luton, în perspectiva finalei cu Chelsea. Veștile erau promițătoare și în ceea ce îl privește pe Darwin Nunez, scos la pauză sâmbăta trecută, chiar Klopp spunând că uruguayanul a simțit un disconfort și nu a dorit să riște.
În plus, Szoboszlai era în ultima etapă a recuperării, iar stafful tehnic spera să poată miza pe ei azi. Doar că, potrivit Sky Sports, niciunul nu a fost prezent la plimbarea de dimineață a echipei, semn că nu au fost recuperați și nu vor fi în lot.
Există un semn de întrebare în ceea ce îl privește pe Darwin Nunez, în sensul că alți jurnaliști din Regat susțin că acesta ar putea prinde în ultimul moment lotul, urmând să își ajute echipa pe final, dacă scorul justifică acest lucru.
Cum ar putea arăta Liverpool contra lui Chelsea
  • Kelleher - Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Gravenberch - Harvey Elliott, Gakpo, Luis Diaz

Pochettino, înainte de finala Liverpool - Chelsea: "Ei sunt favoriți"

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Chelsea, este la o singură victorie de a câștiga primul trofeu alături de echipa pe care a preluat-o la startul acestui sezon. Tehnicianul argentinian a spus că visează la trofeul Cupei Ligii Angliei, dar recunoaște că Liverpool este favorită în finala de duminică.
"Liverpool este favorită pentru că ei au experiența meciurilor de acest gen, fiind implicați în multe finale de-a lungul anilor. Pentru mulți dintre jucătorii noștri este probabil prima finală, de aceea zic că sunt favoriți. Klopp este destul de isteț când spune că șansele sunt 50/50", a spus acesta, citat de Daily Mail.
Pochettino ar putea să câștige al patrulea său trofeu din cariera de antrenor, și primul din Anglia: "Înseamnă foarte mult pentru noi, să avem posibilitatea de a juca în finală cu o echipă ca Liverpool. Este un vis pentru noi. Avem posibilitatea să obținem ce ne dorim O să luptăm, echipa este pregătită, este o șansă enormă pentru noi".
Mauricio Pochettino este obișnuit cu meciurile de pe Wembley. Acesta a antrenat-o pe Tottenham, când acest stadion era "casă" pentru Spurs, în timp ce propriul lor stadion se afla în construcție.
Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii Angliei se joacă duminică, 25 februarie, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo