Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ziua "Z" pentru Ronaldo la Manchester United. Ce trebuie să accepte CR7 pentru a fi reprimit în lot

Cristian Mihală

Actualizat 24/10/2022 la 11:43 GMT+3

Ziua de azi e una decisivă privind viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester Untied. Tehnicianul Erik Ten Hag și atacantul de 37 de ani se vor întâlni și, în funcție de cum vor decurge discuțiile, se va stabili exact ce urmează pentru portughez.

Manchester United: Trainer Erik ten Hag und Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Imago

Cristiano Ronaldo a fost exclus din lot de Ten Hag, după ce la meciul cu Tottenham a refuzat să intre pe teren din postura de rezervă. Ulterior, în minutul 90 al partidei, CR7 și-a sfidat clubul, suporterii și colegii și a plecat spre vestiare.
Olandezul aflat la cârma "diavolilor" nu a avut altă soluție decât să îl scoată din lot și să îl trimită să se pregătească cu echipa U21 a lui United. Totuși, tehnicianul batav dorește să facă "pace" cu CR7, mai ales că echipa are foarte puține soluții ofensive. Astfel, cei doi se vor întâlni azi, după antrenamentul echipei mari, în speranța că se va ajunge la un numitor comun.

Ten Hag e gata să îl reprimească pe Ronaldo în lot, dar cu anumite condiții

The Athletic anunță că Ten Hag îi va transmite lui Ronaldo că e gata să îl reprimească la antrenamentele primei echipe, cu două mențiuni: la primul episod asemănător (Ronaldo a mai plecat de la stadion, în timpul amicalului cu Rayo Vallecano, în august), nu va beneficia de o altă șansă. În plus, olandezul îi va explica clar vârfului că în acest moment nu este o variantă pentru titularizare, dar că echipa are nevoie de el în continuare.
Ronaldo a prins doar două partide ca titular în acest sezon, în Premier League, de aici și nemulțumirea sa și problema necaracteristică creată în timpul partidei cu Spurs.
Dacă portughezul își va accepta statutul de rezervă, pentru moment, părțile își vor strânge mâna și vârful de 37 de ani va fi reprimit la antrenamente, urmând a face parte din planurile staffului tehnic pentru partida viitoare. În cazul în care Ronaldo nu își va accepta statutul, Ten Hag e gata să îl țină pe bară pe o perioadă nedeterminată, urmând ca, foarte probabil, în perioada de mercato din iarnă să îl cedeze.
Deja se vorbește că Chelsea l-ar curta pe lusitan și ar fi gata să îl transfere în ianuarie, prețul cerut de United fiind unul modic. Asta pentru că CR7 va împlini în februarie 38 de ani, dar și ca urmare a faptului că are contract cu United doar până la finalul sezonului și cere un salariu uriaș. Ca atare, pentru orice echipă care l-ar lua, ar fi un efort mare financiar doar suportarea salariului.
De notat că englezii anticipează că Ronaldo va lăsa pentru moment orgoliile la o parte, chiar dacă nu ar spune nu unei plecări de pe Old Trafford în iarnă. Pentru CR7 urmează însă Campionatul Mondial și vrea să ajungă acolo într-o formă cât mai bună. Ori, dacă va continua să fie exclus din lot, șansele să fie la 100% din punct de vedere fizic, fără vreun meci oficial în picioare timp de o lună, sunt mici.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo