Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Radu Drăgușin vrea să transfere încă un român în Anglia! "Are valoare de Premier League"

Bianca Dumitru

Publicat 11/03/2024 la 14:56 GMT+2

Radu Drăgușin a fost transferat la începutul acestui an în Premier League. Agentul fundașului, Florin Manea, a anunțat acum că vrea să mai ducă în campionatul Angliei încă un fotbalist român, pe Denis Drăguș, pe care a început deja să-l prezinte mai multor echipe.

România (Manea, Drăguș, Burcă)

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a semnat în ianuarie cu Tottenham, echipă care l-a transferat de la Genoa pentru 25 de milioane de euro.
După lovitura dată prin transferul fundașului într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume, agentul fundașului intenționează să facă o nouă astfel de mutare.
Florin Manea a dezvăluit că și-ar dori ca, la vară, să-l ducă în Premier League și pe Denis Drăguș, atacant legitimat în prezent la Gaziantep, echipă pentru care a reușit 12 goluri și o pasă decisivă în 32 de partide.
Impresarul nu îl reprezintă încă pe Drăguș, dar a spus că este prietenul fotbalistului și că a început deja să poarte discuții despre el cu reprezentanții unor cluburi din Anglia, considerând că el are valoarea necesară pentru a face pasul spre acest campionat.
Citește și:

Agentul lui Drăgușin vrea să-l ducă și pe Drăguș în Premier League

"Încă nu (n.r. nu a semnat cu Drăguș), dar vorbesc cu Denis, mi-e prieten bun. Eu aș vrea să îl duc în Anglia. Eu zic că are valoare de Premier League. Acum nu vorbim de primele șase echipe, dar poate să fie un West Ham, un Crystal Palace.
Eu așa cred și deja am avut câteva discuții despre el. Nu în particular cu o echipă, ci în general. El a fost aproape de Stoke City înainte de a merge la Gaziantep. La modul cum se pregătește acum și cum joacă, eu cred că are o șansă.
E un jucător care mie îmi place foarte mult, unu la unu destabilizează, a început să și marcheze. E vorba de valoare, dar trebuie să ai și un pic de șansă.
Campionatul European e decisiv pentru el. Dacă joacă bine la EURO, da, șansele sunt mari să meargă în Premier League", a declarat Florin Manea, potrivit Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo