Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal poate profita de rămânerea lui Xabi Alonso la Leverkusen. Transferul pregătit de "tunari"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/04/2024 la 11:29 GMT+3

Xabi Alonso ar putea să-i ajute indirect pe cei de la Arsenal, în urma anunțului său prin care a confirmat că va rămâne la Leverkusen pentru cel puțin încă un sezon. Conducerea "tunarilor" nu va avea concurență pentru transferul unui mijlocaș basc.

Xabi Alonso bleibt Trainer von Bayer Leverkusen

Credit imagine: Perform

Articol scris de Daniel Kerekes
Xabi Alonso a confirmat faptul că va rămâne antrenorul lui Bayer Leverkusen și din sezonul viitor, astfel Liverpool și Bayern Munchen sunt nevoite să caute alternative pentru postul de antrenor pentru următoarea stagiune.
Ibericul era principala țintă atât pentru bavarezi, cât și pentru "cormorani", dar tânărul antrenor a decis să continue munca începută la Leverkusen. Odată cu acest anunț, Bayern Munchen ar putea renunța la o țintă de transfer, care ar fi fost o prioritate în cazul în care Alonso ajungea pe Allianz Arena.
Martin Zubimendi putea să ajungă la Bayern, dacă Xabi Alonso ar fi devenit antrenor al nemților. Mijlocașul lui Real Sociedad este evaluat la suma de 60 de milioane de euro. conform presei din Anglia.
Citește și:

Zubimendi, ținta celor de la Arsenal

Arsenal ar putea să profite de această decizie a lui Xabi Alonso. Dacă antrenorul spaniol nu va ajunge la Bayern, aceștia ar putea să renunțe la Zubimendi. Astfel, ”tunarii” vor avea cale liberă spre internaționalul spaniol.
Mikel Arteta ar putea insista în această vară pentru mijlocașul lui Real Sociedad, care în trecut a fost curtat și de FC Barcelona. Zubimendi a evoluat în 43 de meciuri în acest sezon pentru basci și a marcat de 4 ori.
Acesta a fost crescut de Real Sociedad și a evoluat pentru echipa din San Sebastian pe durata întregii sale cariere. Mijlocașul defensiv de 25 de ani a debutat la echipa națională a Spaniei în 2021 și a bifat 5 prezențe până în acest moment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo