Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea a cheltuit un miliard de euro în ultimele 3 mercato, dar Pochettino nu e mulțumit! "Lipsește ceva la mijloc"

Dani Morar

Actualizat 11/12/2023 la 11:02 GMT+2

Chelsea a suferit a doua înfrângere consecutivă în Premier League. Albaștrii au pierdut cu 2-0 în fața lui Everton, după ce încasaseră două goluri și împotriva lui Manchester United. Mauricio Pochettino simte că ceva lipsește în jocul echipei și a transmis subtil conducerii că vrea alți jucători în iarnă.

Mauricio Pochettino, Manager of Chelsea gives the team instructions during the Premier League match between Burnley FC and Chelsea FC at Turf Moor on October 07, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a pierdut cu 2-0 pe terenul lui Everton, deși a dominat partida, având o posesie de 72% și 16 șuturi trimise către poarta lui Pickford. Mauricio Pochettino a fost extrem de nemulțumit de ratările elevilor săi și simte că ceva lipsește în jocul echipei. Tehnicianul a bătut un apropo conducerii și pare că îșid orește noi întăriri în perioada de mercato din iarnă, în ciuda investițiilor de peste un miliard de euro din ultimele 3 ferestre de transferuri.
"Fotbalul e despre a înscrie goluri, iar noi nu suntem letali în fața porții. Sunt foarte, foarte dezamăgit. Nu am obținut punctul pe care îl meritam. Cred că suntem mai buni de atât, dar nu am reușit să obținem ce ne dorim. A fost un meci pe care trebuia să îl câștigăm.
Este o problemă și trebuie să verificăm. Trebuie să vorbim și să încercăm să ne îmbunătățim echipa în următoarea fereastră de transferuri. Dacă nu suntem destul de agresivi pe teren trebuie să facem ceva. Au trecut 5 luni din sezon și trebuie să vedem realitatea.
Nu spun că vreau mai mulți sau mai puțini jucători, dar vom vedea dacă percepția noastră se îmbină cu realitatea. Dacă percepția este într-un punct, iar realitatea este în altul, atunci ne lipsește ceva la mijloc. Este un proiect nou, o echipă nouă, iar circumstanțele sunt împotriva noastră", a declarat Pochettino, citat de Daily Mail.

Chelsea, la a 7-a înfrângere a sezonului în Premier League

Sâmbătă, de la aceeași oră cu Luton – Manchester City s-au mai jucat alte două partide. Pe Goodison Park, Everton a primit vizita lui Chelsea, iar echipa lui Sean Dyche s-a impus cu 2-0 și a ajuns la 3 victorii consecutive în Premier League, ieșind deja din zona locurilor retrogradabile, în ciuda depunctării primite pentru încălcarea fair-play-ului financiar. "Caramelele" au deschis scorul prin Abdoulaye Doucoure în minutul 52, iar Lewis Dobbin a stabilit scorul final în al doilea minut suplimentar.
Pentru Chelsea a fost al 7-lea eșec stagional și al 3-lea în ultimele 4 runde, iar echipa lui Pochettino rămâne în jumătatea inferioară a clasamentului, pe locul 11, mai aproape de retrogradare decât de locurile care duc în Champions League.
La Londra, Fulham a obținut o victorie incredibilă împotriva lui West Ham United, cel puțin prin proporțiile scorului. Echipa lui Marco Silva s-a impus cu 5-0, grație reușitelor semnate de Jimenez (22), Willian (31), Adarabyoio (40), Wilson (60) și Carlos Vinicius (89). A fost a 3-a victorie în ultimele 4 etape pentru Fulham, care a urcat până pe locul 10 în clasament.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo