Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea - Manchester United 4-3 | Reacția dură a lui ten Hag după o înfrângere dramatică

Ion Alexandru

Actualizat 05/04/2024 la 08:14 GMT+3

Chelsea - Manchester United 4-3 | ten Hag este șocat după înfrângerea incredibilă a echipei sale pe Stamford Bridge. În minutul 99, Chelsea era condusă cu 3-2, dar Cole Palmer a îngropat speranțele de Champions League ale "diavolilor" cu două goluri în 82 de secunde. Chelsea, în schimb, se apropie la doar 2 puncte de Newcastle, echipa aflată pe locul 8, care ar putea duce în Conference League.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Chelsea - Manchester United poate intra în categoria meciurilor "Thriller" din această ediție a Premier League. Stamford Bridge se transformă într-un stadion distrugător de vise pentru echipele din Manchester. City a pierdut două puncte uriașe după un 4-4 de poveste, iar United a plecat cu mâna goală după un 4-3 de pus în ramă pentru fanii lui Chelsea. Numitorul comun al acestor meciuri fantastice este Cole Palmer. Guardiola nu i-a putut garanta minute la Manchester City, iar Pochettino a mulțumit. Palmer este omul cu golurile magice la Chelsea în această stagiune care a fost un rollercoster al emoțiilor și care poate să se termine cu o calificare în cupele europene.
Manchester United a revenit joi seară de la 0-2 și a condus cu 3-2 pe Stamford Bridge, iar fanii sperau la o apropiere de Top 5. Asta mai ales după ce Tottenham remizase 1-1 în derby-ul londonez cu West Ham. Golurile lui Garnacho și Bruno Fernandez au fost însă doar o iluzie. Finalul partidei a fost horror pentru Manchester United. Dalot a făcut penalty în minutul 99, iar specialistul momentelor în care sângele îngheață în vene Palmer a egalat exact cum a făcut-o în fața lui Manchester City. Palmer a devenit al doilea cel mai tânăr fotbalist din istoria Premier League care dă două goluri din penalty în același meci, după...Mario Balotelli.
Cole Palmer a reușit chiar mai mult de atăt. 82 de secunde mai târziu, fostul junior al lui Manchester City a inventat un șut care a ajuns în poarta lui Onana după o deviere.
Citește și:

Chelsea - Manchester United 4-3 | ten Hag, dărâmat după înfrângerea de la Londra

Manchester United a condus cu 1-0 pe terenul lui Brentford și a încasat un gol în minutul 99. Tot la Londra, dar în fața lui Chelsea. Manchester United a condus cu 3-2 și a luat două goluri în minutele 100 și 102. ten Hag simte că poate fi demis în vară, dacă echipa nu va putea ajunge pe primele 5 poziții, care vor duce în Champions League.
"Sunt foarte dezamăgit! Organizarea noastră a fost bună, dar erorile individuale au dus la golurile încasate. Am făcut un meci foarte bun, chiar aș putea spune că am jucat extraordinar! Am dominat clar în deplasare. În 5 zile am pierdut 5 puncte în prelungiri. Este frustrant. Este inaceptabil. Jucătorii știu că trebuie să-și facă treaba și nu au reușit. Am avut mingea în prelungiri și nu am știut să gestionăm finalul. Când devine haotic, trebuie să te descurci ca o echipă și am luat decizii greșite și nu ne-am descurcat așa cum trebuie." a spus imediat după meci ten Hag.
Duminică, Manchester United va întâlni Liverpool pe Old Trafford în ceea ce specialiștii Premier League numesc "Bătălia pentru Anglia". Pe teren vor fi 39 de titluri de campioană în cea mai mare rivalitate din istoria campionatului, iar în acest an doar Liverpool poate spera la câștigarea cel mai râvnit titlu din fotbalul mondial. Acum 19 zile, Manchester United a făcut cel mai bun meci din era ten Hag și a eliminat Liverpool din Cupa Angliei după o victorie de poveste, 4-3. Duminică, echipa lui Klopp va lupta pentru a-și păstra locul 1 în clasamentul din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo